Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ποιοί δεν υπολογίζονται για την Γλυφάδα!

Ο Πανηλειακός πλέον κινείται σε ρυθμούς Γλυφάδας και τα προβλήματα που καλείται να λύσει ο Σωτήρης Αντωνίου είναι πολλά...

















- Συγκεκριμένα εκτός των σίγουρων απόντων Κυριακίδη και Αντωνίου που χάνουν το υπόλοιπο της χρονιάς και κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τουλάχιστον την προετοιμασία, εκτός θα είναι και ο Λευτέρης Βατσής ο οποίος θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική που του επιβλήθηκε λόγω του ότι συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες. Τον Βατσή θα τον ξαναδούμε μόνο αν η ομάδα μας δεν κατακτήσει την 1η θέση στην βαθμολογία στους αγώνες μπαράζ.

- Άλλο ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα είναι αυτό του Θωνιάτη ο οποίος έπαιξε με ένεση στον αγώνα με την Καλαμάτα. Ο μέσος του Πανηλειακού έχει ενοχλήσεις στο ισχίο κάτι που δεν τον αφήνει να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας ακολουθώντας πιο συντηρητικό πρόγραμμα. Η αγωνιστική του κατάσταση θα εκτιμηθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή όπως όλα δείχνουν.

- Σε όλα αυτά τα προβλήματα προστέθηκε άλλο ένα αυτό του Δημήτρη Ταφαρλή ο οποίος κλήθηκε να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα! Ο παίχτης του Πανηλειακού ο οποίος θέλει να βρίσκεται στην διάθεση του Σωτήρη Αντωνίου για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Γλυφάδα αναμένεται να ζητήσει και να πάρει εν τέλη αναβολή. Κάτι παρόμοιο εξάλλου συνέβη και με τους Σωτηρόπουλο, Χιτζίδη οι οποίοι πήραν αναβολή από τον στρατό νωρίτερα φέτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: