Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Πανηλειακός - Ζάκυνθος (Τα τελευταία νέα)

Την Τετάρτη 9 Μαΐου θα διεξαχθεί μία από τις πλέον κρίσιμες αγωνιστικές έτσι όπως πήγαν τα πράγματα ανάμεσα στον Πανηλειακό και την γειτονική Ζάκυνθο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Πύργου και ώρα 17:00.


Για τον αγώνα με την σκληροτράχηλη ομάδα της Ζακύνθου ο τεχνικός της ομάδας μας Σωτήρης Αντωνίου δεν μπορεί να υπολογίζει εκτός των "σίγουρων" απόντων Κυριακίδη, Αντωνίου (οι οποίοι χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν) και τον πρώτο σκόρερ της ομάδας μας Ματθαίο Θωνιάτη ο οποίος έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής την Τετάρτη. 
Από την άλλη επιστρέφουν οι Λώττας και Γιάννης Σωτηρόπουλος, ενώ και ο Βαλαώρας μπήκε μετά τις μικρο ενοχλήσεις που ένοιωθε στο γόνατο και αυτός σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Στην αντίπερα όχθη αυτής της Ζακύνθου οι νησιώτες αποφάσισαν να ταξιδέψουν αυθημερόν για να αγωνιστούν με τον Πανηλειακό κυρίως λόγο της μικρής απόστασης αλλά και των οικονομικών προβλημάτων που έχει η ομάδα του νησιού.

Τον αγώνα του Πανηλειακού με την Ζάκυνθο θα διευθύνει ο νεαρός Θεσσαλός διαιτητής Δημήτρης Κρητικός, με βοηθούς τους Τασσιόπουλο, Κόκκαλη απο την Θεσσαλία επίσης.
 
Διαιτητής: Κρητικός Δημήτριος (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Τασσιόπουλος Θωμάς, Κόκκαλης Ευάγγελος (Θεσσαλίας)
4ος διαιτητής: Νικολόπουλος Ηλίας (Θεσσαλίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: