Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Καλαμάτα - Πανηλειακός (Δηλώσεις)

Μετά το ματς Καλαμάτα - Πανηλειακός οι δυο τεχνικοί και δυο παίκτες των ομάδων δήλωσαν τα εξής: 


ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ) Ήταν ένα ντέρμπυ με δύναμη και πάθος, έλλειψε μόνο το γκολ, εξαιτίας του κακού γηπέδου. Δίκαιο ήταν το αποτέλεσμα. Και εμείς και η Καλαμάτα πάντως θέλαμε τη νίκη. Θα τα δώσουμε όλα για το Πρωτάθλημα, όσο ακόμα έχουμε πιθανότητες. Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κατακτήσαμε και μαθηματικά τη δεύτερη θέση και ελπίζουμε να παίξουμε στη Β' Εθνική. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και όσους βοηθούν την ομάδα. Όλες οι ομάδες στον Ομιλο εκτός από τη Γλυφάδα και τον Απόλλωνα είχαν οικονομικό πρόβλημα. Είμαστε μία οικογένεια, η προσπάθεια των παικτών φέτος ήταν τεράστια. Ο Πρόεδρος έκανε τα πάντα. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στον Πανηλειακό και τη νέα σεζόν, δέθηκα πάντως με την ομάδα, αγαπάω την ομάδα αυτή.

ΜΠΕΝΟΣ (Προπονητής ΚΑΛΑΜΑΤΑ) Είχαμε διάθεση και πάθος να νικήσουμε. Προσπαθήσαμε και να μην αιφνιδιαστούμε. Σταθήκαμε καλά, κάναμε 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες, δεν μπορείς να κάνεις περισσότερες απέναντι στον πρωτοπόρο. Δεν ρισκάραμε. Όταν ήρθα πριν δύο μήνες τολμήσαμε να ονειρευτούμε την τριάδα, δεν είμαστε εξαιτίας λεπτομερειών σε κρίσιμα παιχνίδια: Γλυφάδα, Ρουφ, Μαγούλα. Δεν έχουμε εύκολο το γκολ. Συγχαρητήρια στον Πανηλειακό. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας συμπαραστέκεται. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Το ματς ήταν σε τεντωμένο σκοινί. Μπορούσε να γυρίσει ανά πάσα στιγμή. Δύο μήνες τώρα, δεν είδα άλλη ομάδα καλύτερη από την Καλαμάτα, δεν είναι ώρα να μιλήσω για τις επιλογές του καλοκαιριού.
Πήρα μια ομάδα προβληματική, βάλαμε ένα στόχο, παλέψαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Όταν μου ζητήθηκε να βοηθήσω σε δύσκολες στγμές έβαλα άλλα πράγματα πίσω και ανέλαβα, είμαι στρατιώτης της Καλαμάτας. Θα ξεκουραστούμε 15 ημέρες και θα κοιτάξουμε να τελειώσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα με το Ρούβα. Είναι λογικό που δεν είχαμε πολύ κόσμο σήμερα, έχει τα δικά του προβλήματα και δεν μπορούμε να του ζητάμε να έρχεται στο γήπεδο.

ΛΩΤΤΑΣ (παίκτης ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ) Ξέραμε τα προβλήματα που θα αντιμετωπίζαμε, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και ήρθαμε να παίξουμε σφιχτά και να κλέψουμε το αποτέλεσμα της νίκης στις αντεπιθέσεις. Η Καλαμάτα είχε την εδαφική υπεροχή λόγω έδρας. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, τον προπονητή και στους συμπαίκτες μου, καλή συνέχεια στην Καλαμάτα. Δεν έκανα καμία χειρονομία κατά τη διάρκεια του αγώνα.




ΠΕΤΡΟΥΖΕΛΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) Δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλά δουλεμένη ομάδα. Είχαμε υπεροχή, κάναμε ευκαιρίες αλλά μας έλλειψε το γκολ. Σε δύο ματς σε 4 ημέρες κάναμε 10 ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Για να σκοράρουμε χρειάζεται τύχη, προσωπικότητα και ικανότητα. Κάτι μας λείπει από όλα αυτά. Λίγη συγκέντρωση. λίγη τύχη χρειαζόμασταν. Ξεκινήσαμε χωρίς να έχουμε καν γήπεδο, εδώ και οκτώ αγωνιστικές παίζουμε καλύτερα,πιο στρωτά. Ο κάθε προπονητής δουλεύει με το δικό του τρόπο. Τώρα είμαστε καλύτερα. Δεν νομίζω πως μας έλειπε το πάθος, μην ξεχνάτε πως παίξαμε και 90' την Τετάρτη. Κρατάω τα θετικά, αν με θέλουνε ο πρόεδρος και ο προπονητής εγώ ευχαρίστως θα συνεχίσω στην ομάδα. Συγχαρητήρια στον Πανηλειακό και στο φίλο μου τον Άρη Λώτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: