Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Πανηλειακός - Ζάκυνθος (Δηλώσεις)

Για αυτούς τους λίγους φιλάθλους που ήρθαν σήμερα και για τους εαυτούς μας θα παίξουμε την Κυριακή δήλωσε ο Σωτήρης Αντωνίου
 
 
Σωτήρης Αντωνίου - προπονητής Πανηλειακού: "Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα, που ειδικά μετά τον ερχομό του κ. Γέφτοβιτς αλλά και την απόκτηση του Κυπαρίσση, ήταν πολύ καλή, και ειδικά εκτός έδρας επικίνδυνη. Εμείς είχαμε και απουσίες για μια ακόμα φορά. Μπήκαμε δυνατά, πήραμε γρήγορο προβάδισμα, και είχαμε ευκαιρίες για ένα τουλάχιστον ακόμα γκολ, νωρίτερα από το δεύτερο που πετύχαμε. Παρότι για μια ακόμα φορά αγωνιστήκαμε χωρίς φορ, με διάταξη 4-4-2 κάναμε ευκαιρίες και είμαστε αρκετά επιθετικοί. Επειδή ως γνωστόν, έχουμε μια νεανική ομάδα, η πίεση της διατήρησης του αποτελέσματος, μας έκανε να οπισθοχωρήσουμε στη συνέχεια. Πάντως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και περάσαμε έτσι πάλι πρώτοι στη βαθμολογία. Έτσι ώστε με όλες τις δυνάμεις μας να διεκδικήσουμε ότι το καλύτερο ως το τέλος. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για μια ακόμα φορά. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε την πρώτη θέση, αν και φαβορί παραμένει ο Απόλλωνας, γιατί έχει να δώσει ένα ματς περισσότερο. Εμείς και δεύτεροι να βγούμε, έχω ξαναπεί, θα είμαστε σαφώς επιτυχημένοι. Η δεύτερη θέση, ουσιαστικά έχει "κλειδώσει" αφού και μαθηματικά θέλουμε έναν ακόμα βαθμό αν χρειαστεί.
Θα τα δώσουμε πάντως όλα ξαναλέω ως το τέλος για την πρώτη θέση, στα 2 ματς που μας απομένουν. Ευχαριστούμε αυτούς τους λίγους φιλάθλους της ομάδας που ήρθαν σήμερα. Θα έπρεπε να είναι περισσότεροι, αλλά... Εμείς ευχαριστούμε αυτόν τον κόσμο για τη συμπαράσταση του. Γι' αυτούς τους λίγους, όπως επίσης για τους εαυτούς μας και για τη φανέλα της ομάδας, θα παίξουμε την Κυριακή στο Πελοποννησιακό ντέρμπι με την Καλαμάτα Καλή συνέχεια στη Ζάκυνθο, εύχομαι να πάρει αυτή την τρίτη θέση, περνώντας τη Γλυφάδα, την οποία εμείς στο μεταξύ μας ματς εδώ στον Πύργο θα την κερδίσουμε!".
 
Ζόραν Γέφτοβιτς- προπονητής Ζακύνθου: "Ήταν ένα ματς, που ξέραμε καλά τις δυσκολίες του, απέναντι σε μια πολύ καλή και ιστορική ομάδα όπως ο Πανηλειακός. Δεν ξεκινήσαμε καλά, έγινε κι η φάση του πέναλτι πολύ νωρίς, που δεν την κρίνω γιατί ήμουν πολύ μακριά, δεχτήκαμε έτσι το πρώτο γκολ, ενώ στη συνέχεια ισορροπήσαμε τη μορφή του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο δυνατά, είμαστε καλύτεροι αλλά από ένα δικό μας λάθος δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Στη συνέχεια, βγήκαμε πάλι μπροστά, μειώσαμε, κι από εκεί και πέρα, δεν έχω ξαναμιλήσει για τη διαιτησία, αλλά εκεί έγινε έγκλημα (σ.σ. διαμαρτύρεται για τη φάση του 86' που οι φιλοξενούμενοι θεωρούν ότι ο Κολόκας προσπαθώντας να διώξει προ του Κυπαρίσση βρήκε τη μπάλα με το χέρι εντός περιοχής). Είναι κρίμα κι άδικο γι' αυτά τα παιδιά που παρά τα προβλήματα ματώνουν και τα δίνουν όλα".  
 
Διονύσης Πλαστουργός - παίκτης Πανηλειακού: " Δε έχω να πώ πολλά, πέρα από το ότι κατακτήσαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε σήμερα, δηλαδή τη νίκη, και πλέον στις δυο αγωνιστικές που μένουν για μας, θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται αλλά και για να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται, στην τελική βαθμολογία. Θέλουμε το καλύτερο".  
 
Στέλιος Λιβέρης- παίκτης Ζακύνθου: "Μπήκαμε νωθρά σε ένα ματς με ένα δυνατό αντίπαλο. Ανεβήκαμε στη συνέχεια, ενώ στο β' μέρος δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Μετά προσπαθήσαμε πάλι, μειώσαμε το σκορ, ενώ για τη φάση εκείνη, έχω άποψη συγκεκριμένη, αλλά δε χρειάζεται να την πω δημόσια, γιατί δεν αλλάζει κάτι. Εύχομαι στον Πανηλειακό καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: