Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Σωτήρης Αντωνίου: Είμαστε αβοήθητοι ήρωες...

Συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι Cosmos TV και στον δημοσιογράφο Νάσο Σκούρα έδωσε ο προπονητής του Πανηλειακού Σωτήρης Αντωνίου μιλώντας για όλους και για όλα!



Αναλυτικά η συνέντευξη:

«Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είχαμε μια απολύτως πετυχημένη πορεία, που δεν την περίμενε κανείς, είτε εντός, είτε εκτός Πύργου. Διεκδικήσαμε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα, με μια νεανική ομάδα γεμάτη ταλέντο και ψυχή, κατακτήσαμε με διαφορά τη δεύτερη θέση και ελπίζουμε να παίξουμε στη Β' Εθνική. Ενώ κατά γενική ομολογία, πιθανότατα αξίζαμε και την πρώτη, σε αυτό το πρωτάθλημα.
Είμαστε μία πραγματική οικογένεια και η προσπάθεια των παικτών φέτος ήταν τεράστια. Και ήδη δικαίωσαν τη δική μου ...τρέλα που έχω μαζί τους. Όποια κι αν είναι η τελική κατάληξη στα πλέι - οφς που θα ακολουθήσουν. Έχω πολύ μεγάλη πίστη στις δυνατότητες τους, το έχω πει και το ξαναλέω.
 
Ακόμα και στο τελευταίο παιχνίδι μας με τη Γλυφάδα, η οποία «καιγόταν» για τη νίκη, αφού κινδυνεύει να μείνει εκτός τριάδας, παρά το μεγάλο οικονομικό μέγεθος της και την άψογη λειτουργία της σαν σωματείο, δείξαμε και πάλι ότι παλεύουμε όλα τα ματς, ότι δεν χαριζόμαστε, ότι δεν ...ανοίγουμε τα πόδια, κι όποιος περίμενε νίκη των φιλοξενούμενων, διαψεύστηκε! Χτυπήσαμε το ματς, για τη νίκη, παρά τις απουσίες και τους τόσους παίκτες μας που βρίσκονταν στο όριο των καρτών.
 
Συγχαρητήρια στο διοικητικό επικεφαλής Κώστα Ντάβαρη τον άνθρωπο που έκανε τα πάντα, μόνος κι αβοήθητος, τον άνθρωπο που έχει φέτος δώσει τα πάντα για να υπάρχει Πανηλειακός, αλλά και για να φτάσει η ομάδα εκεί που είναι τώρα, δηλαδή να διεκδικεί την άνοδο. Δε μπορεί όμως αυτό να συνεχιστεί, δε μπορεί να συνεχίσει να είναι μόνος!
 
Από τη μια πλευρά, ευχαριστώ δημοσίως, για μια ακόμα φορά, αυτούς που έρχονται και είναι κοντά στην ομάδα. Αυτοί τη βοηθάνε πολύ. Αλλά είναι δεν αρκούν ώστε η ομάδα να επιβιώσει μόνο με αυτούς και να ανέβει κατηγορία, όπως εμείς θέλουμε!
 
Που είναι οι φορείς της πόλης και του Νομού; Δήμαρχοι, δημοτικά συμβούλια, Αντινομάρχες, Περιφερειάρχες, σύλλογοι; Τώρα είναι η ώρα να φανούν κι αυτοί και να βοηθήσουν! Λένε όλοι κατά καιρούς ότι ο Πανηλειακός είναι το καμάρι και η ομάδα - σύμβολο που αντιπροσωπεύει τον Πύργο, αλλά κι όλο το Νομό Ηλείας. Που μας διαφημίζει και μας κάνει περήφανους παντού! Μόνο στα λόγια; Που είναι η παρουσία τους και η βοήθεια τους; Τώρα είναι που χρειάζονται!
 
Όλοι οι συντελεστές της ομάδας, σας λέω ξεκάθαρα και χωρίς τον παραμικρό εγωισμό, είμαστε ήρωες για όσα έχουμε καταφέρει ως τώρα και με τόσα προβλήματα! Αυτό δεν αλλάζει, ότι και να γίνει από εδώ και πέρα. Είναι όμως η ώρα της βοήθειας από ΟΛΟΥΣ για να ανέβουμε κατηγορία! Δεν πρέπει και δε μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε μόνοι!
Εμείς θα τα δώσουμε όλα για την άνοδο και στα πλέι - οφς. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα είμαστε έτοιμοι.
 
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω για τη μεγάλη βοήθεια και προσφορά, τους άμεσους συνεργάτες μου Δημήτρη Μιχαλόπουλο και Ανδρέα Τρυφωνόπουλο. Τον τεχνικό διευθυντή και γνήσιο άνθρωπο του ποδοσφαίρου Παύλο Μυροφορίδη. Τους φροντιστές Γιάννη Δημήτρουλα που ανέλαβε από τον Ιανουάριο και τον Ανδρέα Καράμπελα που ήταν στην αρχή και αποχώρησε τότε λόγω συνταξιοδότησης. Κι ακόμα, για τη συνεχή και πολύτιμη βοήθεια του το Γιώργο Μώρο, όπως επίσης τον Αλέκο Μπρη, έναν πραγματικό "εργάτη" του Πανηλειακού, που δίνει κι ένα εξαιρετικό παράδειγμα προσφοράς προς την ομάδα. Όπως επίσης τους λίγους ακόμα ανθρώπους που όπως κι όποτε μπορούν, βοηθάνε το έργο μας και τον Κ. Ντάβαρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: