Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Σύλλογος Φίλων: Θα μας βρείτε απεναντί σας!

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού για την απαράδεκτη καθόλα στάση των φορέων του Πύργου και της Ηλείας απέναντι στην ιστορική μας ομάδα








Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Είμαστε υποχρεωμένοι για μια ακόμα φορά να καταγγείλουμε δημόσια τη συνεχιζόμενη αδιαφορία, μέχρι βαθμού προκλητικότητας, των αρχών και των φορέων της πόλης και του Νομού, για τον Πανηλειακό, την ομάδα - σύμβολο και εκπρόσωπο μας σε εθνική επαγγελματική κατηγορία.
Όλοι οι φορείς που μετέχουν και ασχολούνται με τα κοινά, όπως ο Δήμος, οι Βουλευτές, η Περιφερειακή Ενότητα (τέως Νομαρχία), τα μέλη του δημοτικού και του περιφερειακού Συμβουλίου, οι επιστημονικοί και επαγγελματικοί σύλλογοι, οι υποψήφιοι, κ.τ.λ., εξακολουθούν να δείχνουν προκλητική αδιαφορία για τον Πανηλειακό!

Η συνεχιζόμενη έλλειψη βοήθειας στον Πανηλειακό αλλά και η αθέτηση υποσχέσεων είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!

Όσο δύσκολοι κι αν είναι οι καιροί, να καταλάβουν όλοι καλά, ότι είναι ανήκουστο για τον Πύργο, το Νομό και γενικά για το ηλειακό ποδόσφαιρο, να μην μπορεί να βοηθήσει τον Πανηλειακό, που είναι ζωντανό κομμάτι, και της ιστορίας αλλά και του παρόντος της πόλης κι ευρύτερα της τοπικής κοινωνίας! Και ειδικά αυτή την περίοδο που βρίσκεται ένα βήμα πριν τη μεγάλη άνοδο στη Β' Εθνική!

Φίλοι του Πανηλειακού, καλούμε για άλλη μια φορά ΟΛΟΥΣ να ενισχύσουν την ομάδα, αλλά και καταγγέλλουμε την προκλητική αδιαφορία, απ' όπου κι αν προέρχεται! Σε αυτά τα φαινόμενα, εμείς θα είμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ! Κι εννοείται, όχι μόνο στα λόγια, αλλά και με ΠΡΑΞΕΙΣ!

Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού

Δεν υπάρχουν σχόλια: