Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Όλα έτοιμα για την εκδρομή στην Καλαμάτα - Μέχρι το βράδυ οι δηλώσεις

Όλα είναι έτοιμα για την εκδρομή που ετοιμάζουν οι φίλαθλοι της Ηλείας για την Καλαμάτα αύριο Κυριακή. Να υπενθυμίσουμε ότι όσοι επιθυμούν να μεταβούν στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα με πούλμαν που θα ναυλώσει ο Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού πρέπει να σπεύσουν καθώς απόψε αργά το βράδυ θα σταματήσουν οι δηλώσεις. Όλοι μαζί για τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ μας!






Ανακοίνωση του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού:
Όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή να απευθυνθούν στα γραφεία του Συλλόγου, καθημερινά, από τις 7.00 - 10.00 μ.μ. ή να ενημερώσουν κάποιο άλλο μέλος. Αυτό να γίνει το συντομότερο!
Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ τιμή της συγκεκριμένης εκδρομής, συμπεριλαμβανομένου εισιτηρίου γηπέδου, υπολογίζεται να είναι περίπου 20 ευρώ. Η εκδρομή αυτή ΘΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ανάλογα με τις συμμετοχές.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ όροι, α) ΠΡΟπληρωμή για λεωφορεία (10 ευρώ), και β) λήξη δήλωσης συμμετοχών (ΜΕ την προκαταβολή) το αργότερο ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ώρα 9.30μμ.
Αν δεν τηρηθούν οι ΔΥΟ παραπάνω όροι ΔΕΝ θα μπουν λεωφορεία (και η όποια μετάβαση θα γίνει μεμονωμένα, με ΙΧ αυτοκίνητα κ.τ.λ., κάτι που αν τελικά γίνει αυτό, θα γίνει νεότερη ενημέρωση). Πέστε το και σε άλλους, στείλτε μηνύματα, πάρτε τηλέφωνα, κάντε αναρτήσεις, και ΚΥΡΙΩΣ, ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ, ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: