Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Στο χείλος του γκρεμού ο Πανηλειακός!- Δεν κατεβαίνει στα μπαράζ!

Στο χείλος του γκρεμού ο Πανηλειακός
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά το θέμα της αποχής των παιχτών απο τις προπονήσεις. Στο χείλος του γκρεμού ο Πανηλειακός!

Να υπενθυμίσουμε ότι οι πάιχτες του Πανηλειακού ύστερα απο το ρεπό που πήραν κατα την επιστροφή τους απαίτησαν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να τους καταβλυθούν κάποια χρήματα αλλιώς δεν προτίθενται να κατέβουν σε κανέναν αγώνα! Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ τινάζεται όλη η χρονιά στον αέρα!!

Κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει την όλη τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει ο Πανηλειακός είναι το γεγονός ότι ο διοικητικός επικεφαλής του Πανηλειακού Κώστας Ντάβαρης, μαζί και με άλλους συντελεστές της ομάδας ζήτησε και θα εμφανιστεί ΕΚΤΑΚΤΑ στην τηλεοπτική αθλητική εκπομπή Cosmos @ Sport σήμερα το βράδυ για να κάνει όπως μάθαμε σημαντικές δηλώσεις για το μέλλον του Πανηλειακού!

Νεότερη ενημέρωση
Έκτακτη συνέλευση κάλεσε ο Σύλλογος φίλων Πανηλειακού! Αναλυτικά:

Ο Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού καλεί τα μέλη του σήμερα Δευτέρα το απόγευμα και ώρα 7.00 στα γραφεία του Συλλόγου για να εξεταστούν οι τρόποι βοήθειας που μπορούν να προσφέρουν για την επίλυση του αδιεξόδου. Θα παρευρεθεί κι ο διοικητικός επικεφαλής Κώστας Ντάβαρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: