Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ο Παύλος Μυροφορίδης για Καλαμάτα, Μαγούλα και Γλυφάδα

Ο Παύλος Μυροφορίδης μιλά για το επόμενο παιχνίδι του Πανηλειακού με την Γλυφάδα καθώς και για τα παιχνίδια με Καλαμάτα και Μαγούλα...
 


Το κλίμα της ομάδας για το τελευταίο της ματς της κανονικής (τουλάχιστον) περιόδου φέτος, με τη Γλυφάδα την Κυριακή στον Πύργο, (αφού ως γνωστόν ο Πανηλειακός έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική) και τη θέληση για ΝΙΚΗ εξέφρασε, μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ ο τεχνικός διευθυντής του Πανηλειακού Παύλος Μυροφορίδης. Που επίσης, δεν αρνήθηκε να σχολιάσει τα δυο τελευταία εκτός έδρας ματς, σε συνδυασμό με την εχθρική ατμόσφαιρα που επικράτησε κατά της πυργιώτικης ομάδας:


- Για το κυριακάτικο ματς και για τη συνέχεια γενικότερα, τι έχετε να πείτε;

"Κάνοντας έναν πρόχειρο απολογισμό βλέπουμε ότι ο πρώτος στόχος που θέσαμε, δηλαδή να μπούμε ...σφήνα στην πρώτη τριάδα, πέτυχε ήδη και μαθηματικά. Εμείς έχουμε ακόμα ένα ματς, αυτό με τη Γλυφάδα στον Πύργο στο οποίο πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής και πρέπει να το κερδίσουμε. Πρώτον, γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα. Και δεύτερον, γιατί θεωρώ ότι ήταν η πιο άδικη ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή που γνωρίσαμε στο ματς του πρώτου γύρου.
Προσωπικά περίμενα αυτό το ματς από τότε, είχα την υπομονή να περιμένω, για το λόγο ότι ήταν το μόνο ματς που έχω φύγει θυμωμένος από το γήπεδο!
Αλλάζουμε επίπεδο, και λέμε ότι το πρωτάθλημα ξεκινάει τώρα για μας! Για να μην πετάξουμε ότι έχουμε χτίσει από το περασμένο καλοκαίρι ως τώρα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι, γιατί όπως είναι η υπόλοιπη διαδικασία, τώρα ξεκινάει το πιο κρίσιμο στάδιο, αυτό που θα μας δείξει που ακριβώς μπορούμε να φτάσουμε. Πλέον, όλα τα μηνύματα που παίρνουμε από όλους, είναι ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα, αλλά είμαστε άτυχοι που δεν είμαστε εμείς στην πρώτη θέση.
Για τον επόμενο μήνα, με το κεφάλι πάντα χαμηλά και χωρίς καμιά έπαρση, πιστεύω ότι θα δικαιωθούν οι προσπάθειες μας".


- Σε ότι αφορά το ματς στην Καλαμάτα, αλλά και το αμέσως προηγούμενο εκτός έδρας με τον Αστέρα Μαγούλας, που είχαν την ιδιαιτερότητα της κακής ατμόσφαιρας που αντιμετώπισε η ομάδα, κάποιο σχόλιο;

"Όσον αφορά το ματς με τη Μαγούλα, ξέραμε τι ατμόσφαιρα θα αντιμετωπίσουμε, είχαμε πάντως εκεί την απόλυτη προστασία της αστυνομικής δύναμης, που δεν επέτρεψε να συμβεί το παραμικρό, παρά τις όποιες προσπάθειες και προθέσεις οπαδών των γηπεδούχων. Όσον αφορά το ματς στην Καλαμάτα, αυτά που έγιναν στο γήπεδο είναι ντροπή! Στον πρώτο γύρο, ήρθε η αποστολή της Καλαμάτας και δεν τους πείραξε κανείς, το ματς παίχτηκε μόνο μέσα στο γήπεδο και κρίθηκε εκεί με τη νίκη μας. Είναι ντροπή που επέτρεψε η αστυνομική δύναμη στην Καλαμάτα όσα συνέβησαν, με τους φιλάθλους που μας περίμεναν όταν φτάσαμε στο γήπεδο και επιτέθηκαν στο πούλμαν, με τη ρίψη κροτίδων και αντικειμένων σε βάρος μας, τόσο πριν, όσο κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα.
Και εκτός από δυο - τρεις παίκτες της Καλαμάτας, δεν ήρθε κανείς από τη διοίκηση της, την ώρα που τράβαγα τους παίκτες μας να τους βάλω μέσα στη φυσούνα των αποδυτηρίων, κι από πάνω μας πέταγαν πέτρες! Στο έτος 2012 αυτά είναι απολύτως απαράδεκτα, κι ενώ εμείς έχουμε αποδείξει στους φιλοξενούμενους ότι δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό σε αντίπαλης ομάδας αποστολή.
Έχουμε φιλοξενήσει και όλους τους φιλάθλους, όσων ομάδων ήρθαν. Η διοίκηση της Καλαμάτας στον πρώτο γύρο κάθησε στις θέσεις επισήμων στο Στάδιο Πύργου, δεν τους μίλησε και δεν τους πείραξε κανείς, φιλοξενήθηκαν και οι φίλαθλοι τους που ήρθαν. Με τον Απόλλωνα, σε τόσο κρίσιμο ματς, ήρθαν και περίπου 200 φίλαθλοι του, δεν έγινε τίποτα! Κι ούτε με την ίδια ομάδα στον πρώτο γύρο έγινε κάτι στη Ριζούπολη. Δε μπορεί να παίξαμε λοιπόν, δυο κρίσιμα ματς με το βασικό συνδιεκδικητή για την πρώτη θέση, χωρίς να γίνει το παραμικρό, και σε αυτά τα δυο ματς να συναντάμε αυτή την πολεμική ατμόσφαιρα!
Και σε μας, στέρησαν στα δυο τελευταία εκτός έδρας και κρίσιμα ματς, το δικαίωμα των φιλάθλων μας, να δουν τα παιχνίδια αλλά και να βοηθήσουν την ομάδα τους!
Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά, τον κόσμο του Πανηλειακού για την μεγάλη προσπάθεια συμπαράστασης που έχει κάνει τόσο καιρό και δε μας έχει αφήσει ποτέ μόνους μας! Είναι παιδιά που στερούνται και τον καφέ, για να έρθουν εκδρομή την Κυριακή με τον Πανηλειακό. Και κάποιοι "κύριοι" τους στέρησαν αυτό το δικαίωμα! Ντροπή τους και πάλι !
ΥΓ. Περιμένω να τελειώσει το πρωτάθλημα, και στη συνέντευξη που θα δώσω τότε, θα πω πολλά, με τα οποία θα εκπλήξω πάρα πολλούς...".


Διαμαρτυρία για την αστυνομική συμπεριφορά - "Κλείστε το ...στερεοφωνικό"!

Στο μεταξύ, σε σχέση με την αντιμετώπιση που είχε η αποστολή του Πανηλειακού από την αστυνομική δύναμη στην Καλαμάτα, ο διοικητικός επικεφαλής Κώστας Ντάβαρης ανέφερε ότι θα προχωρήσει σε επίσημη διαμαρτυρία. Όπως επίσης σε συγκεκριμένη αναφορά για τη συμπεριφορά αστυνομικού ο οποίος (όπως τόνισε ο ίδιος ο Κ. Ντάβαρης): "Μπήκε στα αποδυτήρια της ομάδας μας πριν αρχίσει το ματς και απαίτησε με το "έτσι θέλω" να ...κλείσουμε το στερεοφωνικό που άκουγαν οι παίκτες μας μουσική, πριν βγουν για το ματς!!! Κι όταν δεν κάναμε αυτό το παράλογο που διέταξε, επιχείρησε ο ίδιος να το βγάλει από την πρίζα!!! Εμείς τον αποτρέψαμε, μπαίνοντας μπροστά. Τα υπόλοιπα, είναι αυτά που ξέρετε και προαναφέρθηκαν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: