Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ματθαίος Θωνιάτης: Όσο το θέλει ο κόσμος, το θέλουμε και εμείς!

Ο Ματθαίος Θωνιάτης για την φετινή πορεία του Πανηλειακού!
Πού χαθηκε το πρωτάθλημα; και για τα μπαράζ...


















Αναλυτικά η συνέντευξη του Ματθαίου Θωνιάτη στην Εφ. Πρώτη και τον Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλο.

- Περίμενες ότι ο Πανηλειακός θα έμπαινε με τόση ευκολία στα πλέι-οφ και θα έπαιρνε και τη δεύτερη θέση;
"Όταν ξεκινήσαμε να πω την αλήθεια δεν το περίμενα τόσο εύκολα. Ωστόσο πρέπει να επισημάνουμε ότι βαθμολογικά όπως το βλέπει κανείς απέξω, έμοιαζε εύκολο. Στην πραγματικότητα όμως δεν ήταν. Για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα, όλοι κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Και οι παίχτες και ο προπονητής. Κουραστήκαμε και σωματικά και ψυχολογικά πολύ".

- Πού πιστεύεις ότι κρίθηκε το πρωτάθλημα υπέρ του Απόλλωνα;
"Το πρωτάθλημα κρίθηκε στις οικονομικές δυνατότητες της κάθε ομάδας. Αν μπορούσαμε να κρατήσουμε δυο-τρεις παίχτες που έφυγαν και παίρναμε και δυο-τρεις καλούς, το πρωτάθλημα εύκολα ή δύσκολα θα το παίρναμε".

- Τι είναι εκείνο το οποίο πρέπει τώρα να προσέξετε;
"Καταρχάς δεν ξέρουμε ακόμα με ποιους θα παίξουμε. Πρέπει να έχουμε την προσοχή μας ακόμα στο πρωτάθλημα. Να μην νομίσουμε ότι τελείωσε το πρωτάθλημα και θα ξεκινήσουν οι διακοπές. Το μυστικό είναι να μπορέσουμε να είμαστε τώρα συγκεντρωμένοι".

- Πιστεύεις ότι μπορείτε να τα καταφέρετε;
"Νομίζω ότι το έχουμε δείξει. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και βοηθήσει ο κόσμος και βοηθηθούν και τα παιδιά με δυο-τρεις άλλους τρόπους, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".

- Ποια μηνύματα εισπράττεις από τους φιλάθλους καθημερινά, όταν έρχεσαι σε επαφή μαζί τους;
"Όλος ο κόσμος, οι φίλαθλοι, αλλά και εμείς θέλουν να ανέβει η ομάδα. Το πρωτάθλημα μπορεί να χάθηκε, αλλά ο μεγάλος στόχος είναι να ανέβει η ομάδα. Όσο το θέλουν αυτοί, το θέλουμε και εμείς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: