Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Τι γίνεται στα Μπαράζ...

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος τελείωσε για τον Πανηλειακό μας και τώρα όλοι περιμένουμε με αγωνία να δούμε τους αντιπάλους μας για τους αγώνες μπαράζ, που θα δώσει η ομάδα μας για την άνοδο στην Β΄ Εθνική. Ο Πανηλειακός έχει να παίξει στην 2η τη τάξη κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος από την περίοδο 2005-06 όπου και έπεσε στην Γ΄ Εθνική. Ας δούμε όμως τι γίνεται στα φετινά μπαράζ ανόδου...







Στα φετινά μπαράζ ανόδου για την Β΄ Εθνική συμμετέχουν ο 2ος και ο 3ος του νοτίου και Βορείου ομίλου. 
Σύνολο δηλαδή 4 ομάδες οι οποίες θα αγωνιστούν όλες μεταξύ τους εκ νέου, αφού δεν μεταφέρονται τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας για τις ομάδες που αγωνίζονταν στον ίδιο όμιλο.

Ο Πανηλειακός λοιπόν λόγω του ότι την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό, είναι αναγκασμένος να περιμένει μέχρι την Κυριακή 27/05 όπου θα πραγματοποιηθεί και η τελευταία αγωνιστική στους 2 ομίλους της Γ΄ Εθνικής. 

Αν και στον δικό μας (νότιο) όμιλο η 2η θέση είναι γνωστή, ανοιχτή παραμένει η 3η θέση που οδηγεί και αυτή στα μπαράζ καθώς Ζάκυνθος και Γλυφάδα διεκδικούν επί ίσης όροις την θέση. 
Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας η Ζάκυνθος έχει πλεονέκτημα έναντι της ομάδας των Αθηνών. Και οι δυο ομάδες πάντως χρειάζονται νίκη την τελευταία αγωνιστική καθώς ισοβαθμούν στην 3η θέση με 26 βαθμούς. Η Ζάκυνθος θα αντιμετωπίσει τον κολλημένο στον τοίχο Ηλυσιακό ο οποίος θέλει και αυτός νίκη οπωσδήποτε για να αποφύγει τα μπαράζ "καθόδου", ενώ η Γλυφάδα θα αντιμετωπίσει την σκληροτράχηλη ομάδα των Χανίων η οποία είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Και οι δυο διεκδικητές αγωνίζονται εντός έδρας.

Επόμενη Αγωνιστική: 
Ζάκυνθος - Ηλυσιακός
Γλυφάδα - Χανιά

Βόρειος Όμιλος
Στον Βόρειο όμιλο γίνεται ένας μικρός χαμός καθώς τίποτα ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε για την 1η, ούτε για την 2η αλλά και ούτε για την 3η θέση με 5 ομάδες να διεκδικούν πέραν από την 1η, τις δυο προνομιούχες θέσεις. 

Συγκεκριμένα η βαθμολογία έχει ως εξής
1. Εθνικός Γαζώρου 40
2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 38
3. Νίκη Βόλου 37
4. Απόλλων Καλαμαριάς 37
5. Τηλυκράτης Λευκάδας 35

Επόμενη Αγωνιστική:
Απόλλων Καλαμαριάς - Οικονόμος Τσαριτσάνης
Νίκη Βόλου - Μέγας Αλέξανδρος Σερρών
Οδυσσέας Αναγένησης - Τηλυκράτης Λευκάδας
Εθνικός Γαζώρου - ΑΕΠ Ηρακλής

Να σημειωθεί ότι ο Εθνικός Γαζώρου έπαιζε την Κυριακή που μας πέρασε με τον Τύρναβο ο οποίος ήταν αδιάφορος, ένα παιχνίδι όμως που δεν έγινε ποτέ καθώς οι του Τύρναβου κατήγγειλαν επίθεση και αποχώρησαν. 
Αν αποδειχθεί κάτι από όλα αυτά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να μηδενιστεί και να του αφαιρεθούν και 3 βαθμοί του Εθνικού κάτι που δίνει νέα τροπή στην βαθμολογία, αφού θα χάσει την 1η θέση.

Όπως και να γίνει εν τέλει ο Πανηλειακός μας θα κλιθεί να αγωνιστεί σε ένα νέο μίνι πρωτάθλημα των 6 αγωνιστικών εντός και εκτός με τον 3ο του νοτίου ομίλου και τον 2ο και 3ο του Βορείου ομίλου.
Οι δυο 2οι των ομίλων θα ξεκινήσουν αυτό το μίνι τουρνουά με 2 βαθμούς, ενώ οι δύο 3οι με μηδέν.
Από αυτό το μίνι πρωτάθλημα ΜΟΝΟ Ο ΠΡΩΤΟΣ ανεβαίνει στην Β΄ Εθνική!
Αναμονή λοιπόν μέχρι την Κυριακή για να μάθουμε τους αντιπάλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: