Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Δημοτικό Στάδιο Πύργου: Το απόρθητο κάστρο του Πανηλειακού


Το Δημοτικό στάδιο Πύργου είναι εδώ και πολλά χρόνια η έδρα του Πανηλειακού αφού η εκάστοτε διοικήσεις της ομάδας και ακόμα περισσότερο η εκάστοτε δημοτικές αρχές δεν μπήκαν στον κόπο να ασχοληθούν και να δημιουργήσουν ένα γήπεδο για την ιστορικότερη ομάδα της Ηλείας και συνάμα έναν εκτόν ελάχιστον πραγμάτων που είναι γνωστός ο τόπος μας προς το Πανελλήνιο ...τον Πανηλειακό!



- Στο "Μαρακανα" όπως συνηθίζεται να λέγεται από τους φίλους του Πανηλειακού, η ομάδα μας έδωσε για το φετινό πρωτάθλημα 10 αγώνες.
10 διαφορετικές ομάδες προσπάθησαν να "αλώσουν" την έδρα του Πανηλειακού κάτι που εκ του αποτελέσματος αποδείχτηκε αδύνατο!
Το απόρθητο κάστρο του Πανηλειακού δεν μπόρεσε να κλονιστεί από καμία από αυτές τις ομάδες και έτσι καμία Κυριακή οι φίλαθλοι του Πύργου δεν έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι.

- 10 αγώνες, 7 νίκες και 3 ισοπαλίες είναι ο απολογισμός και δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητος αφού η ομάδα μας είχε να αντιμετωπίσει ομάδες παραδοσιακά δυνατές που έπαιζαν για την ιστορία τους και αυτές, άλλες που έπαιζαν με σκοπιμότητες και άλλες ομάδες οι οποίες φέτος στην αρχή τουλάχιστον της σεζόν δαπάνησαν υπέρογκα για τα οικονομικά δεδομένα της εποχής αυτής αλλά και της κατηγορίας ποσά, με μοναδικό στόχο την άνοδο. Ο Πανηλειακός λοιπόν δεν "μάσησε" και δεν έκανε σε κανέναν από αυτούς την χάρη να φύγουν από τον Πύργο με χαμόγελο.

18 έναντι 6

- Τα τέρματα που πέτυχε ο Πανηλειακός στην έδρα του είναι τριπλάσια από αυτά που δέχτηκε αφού σε 10 αγώνες πέτυχε 18 τέρματα και δέχτηκε 6.
Πρώτος σκόρερ εντός των τειχών αναδείχτηκε ο Ματθαίος Θωνιάτης μαζί με τον Αριστείδη Λώττα που πέτυχαν από 4 τέρματα.

Σκόρερ εντός των τειχών
4 Θωνιάτης (2 πέναλτι),  Λώττας (1 πέναλτι)
2 Μπράβος, Ταφαρλής
1 Πλαστουργός, Τομαράς, Σωτηρόπουλος, Νικολόπουλος, Αντωνίου, Βατσής




Τα αποτελέσματα του Πανηλειακού εντός έδρας

1η Αγωνιστική: Πανηλειακός – Α.Ο. Χανιά 1-0
3η Αγωνιστική: Πανηλειακός – Ηλυσιακός 1-0
5η Αγωνιστική: Πανηλειακός - ΠΑΟ Ρούφ 1-1
7η Αγωνιστική: Πανηλειακός – Αστέρας Μαγούλας 3-1
9η Αγωνιστική: Πανηλειακός – Καλαμάτα 4-1
13η ΑΓωνιστική: Πανηλειακός – Ρούβας 2-0
15η ΑΓωνιστική: Πανηλειακός - Προοδευτική 1-1
17η ΑΓωνιστική: Πανηλειακός – Απόλλων Σμύρνης 3-1
19η Αγωνιστική: Πανηλειακός – Ζάκυνθος 2-1
21η ΑΓωνιστική: Πανηλειακός - Α.Ο. Γλυφάδας 0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: