Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Στην οικογένεια του Πανηλειακού ο Κουράτολο!

Πρίν απο λίγο ανακοινώθηκε και επίσημα ότι ο Λεονάρντο Κουράτολο μπαίνει και αυτός στην οικογένεια του Πανηλειακού, με μοναδικό στόχο να βγεί ο Πανηλειακός απο το αδιέξοδο το οποίο βρίσκεται..Για έναν δυνατό Πανηλειακό!













Ενεργά στον Πανηλειακό μπαίνει ο Λεονάρντο Κουράτολο, διοικητικός επικεφαλής του Αστέρα Αμαλιάδας κατά την τρέχουσα σεζόν που ολοκληρώνεται.

Μάλιστα ο Λ. Κουράτολο το απόγευμα της Τετάρτης μετείχε στη διαδικασία της συνέλευσης του Ερασιτέχνη Πανηλειακού, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου (το οποίο εκλέχθηκε και θα ανακοινωθεί επίσημα την Πέμπτη) ενώ αμέσως μετά είχε συνάντηση και εκτενή συζήτηση με το διοικητικό επικεφαλής του Πανηλειακού Κώστα Ντάβαρη. Άλλωστε, τον τελευταίο καιρό οι δυο τους είχαν κι άλλες επαφές.  

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιταλός επιχειρηματίας από τη Σικελία, είναι παντρεμένος με Ελληνίδα και Πυργιώτισα και ζει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά εδώ και χρόνια (από το 2000), στο Νομό Ηλείας, όπου πιο συγκεκριμένα, δραστηριοποιείται κυρίως στο χονδρεμπόριο φρούτων.

Οι δηλώσεις:
"Θέλω και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι τον Πανηλειακό. Θα το κάνω με όποιο τρόπο είναι εφικτό. Και στόχος μου είναι να κινητοποιήσω και μια ευρύτερη ομάδα παραγόντων σε αυτή την κατέυθυνση", ήταν τα λεγόμενα του το βράδυ της Τετάρτης, μη θέλοντας προς το παρόν να επεκταθεί περισσότερο, κάτι που αναμένεται να κάνει προσεχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: