Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Γιάννης Σωτηρόπουλος: Εμείς Θα Πάρουμε Την Άνοδο!

Συνέντευξη στο Cosmos TV και στον δημοσιογράφο Νάσο Σκούρα έδωσε ο ακραίος αμυντικός του Πανηλειακού Γιάννης Σωτηρόπουλος. Ο Σωτηρόπουλος μίλησε για τα μπαράζ που έρχονται και δήλωσε την πεποίθησή του για την άνοδο της ομάδας στην Β΄ Εθνική κατηγορία.











Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Σωτηρόπουλου:

«Ο Πανηλειακός θα είναι πανέτοιμος. Έχουμε μεγάλες δυνατότητες, πολύ μεγάλη ...δίψα και εξαιρετική ψυχολογία του, και σας λέω ότι εμείς θα πάρουμε την άνοδο! Σε αυτό πιστεύω ότι θα βοηθήσει κι ο κόσμος της ομάδας. Που πρέπει να είναι ο περισσότερος κι από τις άλλες φορές αλλά και που αξίζουμε να τον έχουμε κοντά μας.

Φέτος έχουμε κάνει έναν άθλο μέχρι τώρα. Διεκδικήσαμε και διεκδικούμε την άνοδο, εκεί που δεν το περίμενε κανείς, παρά τα προβλήματα που κι εμείς έχουμε, όπως δυστυχώς κι οι περισσότερες ομάδες. Ενώ πιστεύω ότι εμείς είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Αυτό το δείξαμε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, μεταξύ άλλων και με τις δυο νίκες μας κατά του Απόλλωνα. Μόνο κάποιες λεπτομέρειες και κάποια διαιτητικά λάθη, είτε σε δικούς μας αγώνες, είτε σε αγώνες άλλων ομάδων, δε μας έδωσαν την πρώτη θέση από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος".

Όπως ακόμα επισήμανε: "Δώσαμε πολλές απαντήσεις, ακόμα κι όταν κάποιοι βγήκαν να μας ...ξεγράψουν! Είτε στην αρχή της χρονιάς, είτε στη διάρκεια της
Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε στην ομάδα μας εξαιρετικούς αλλά και νέους παίκτες κι έναν πολύ καλό, καταρτισμένο και φιλόδοξο, όπως κι εμείς, προπονητή, και είμαστε μια πραγματική οικογένεια! Που μάλιστα είναι δεμένη και με τον κόσμο της. Πολλά μπράβο αξίζουν και στον κ. Ντάβαρη για όσα πολλά έχει κάνει. Και μακάρι να μην ήταν μόνος, χωρίς βοήθεια από τους φορείς, από τον πολύ κόσμο, από κάποιους που έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν, κ.τ.λ.».

Σε ότι αφορά το δικό του μέλλον και τις πληροφορίες μας ότι όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, παρακολουθείται από κάποιες ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, ο Γ. Σωτηρόπουλος ανέφερε: «Απ' ότι ξέρω, ισχύει αυτό που είπατε. Δεν υπάρχει όμως κάτι πιο επίσημο ακόμα. Και ούτε εγώ θα ασχοληθώ περισσότερο σε αυτή τη χρονική φάση, πριν τελειώσει η σεζόν. Από εκεί και πέρα, θα δούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: