Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Φίλαθλοι Πανηλειακού: "Είναι ντροπή η απαράδεκτη στάση του Αστέρα Μαγούλας"

"Βράζουν" στον Πανηλειακό και στις τάξεις των φιλάθλων του για το απαράδεκτο και απροειδοποίητο γεγονός που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής όπου δεν επετράπη η είσοδος των οπαδών του Πανηλειακού στο γήπεδο Ελευσίνας για το ματς με τον Αστέρα Μαγούλας, καθώς η αστυνομία τους «έστησε» μπλόκο στα Μέγαρα, μετά την κατηγορηματική άρνηση των γηπεδούχων να τους δεχτούν στο γήπεδο!!!




Οι περίπου 65 αυτοί οπαδοί (περίπου 40 που ταξίδεψαν από τον Πύργο, προς την Ελευσίνα, καθώς κι άλλοι 20 - 25 που βρίσκονταν στην Αθήνα και θα συναντιόνταν όλοι μαζί περίπου στα διόδια Ελευσίνας για να μεταβούν στο γήπεδο) δεν μπόρεσαν τελικά να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, καθώς δεν τους επετράπη η μετακίνηση προς το γήπεδο.

Η αστυνομία έστησε «μπλόκο» στα Μέγαρα, όταν οι οπαδοί του Πανηλειακού ήταν καθ' οδόν προς το γήπεδο, καθώς ο Αστέρας Μαγούλας διεμήνυσε μέσω της διοίκησης του στην Αστυνομία ότι δεν θέλει να μπουν στο γήπεδο οι οργανωμένοι φίλοι του Πανηλειακού.

Οι οπαδοί αυτοί που στάθμευσαν στα Μέγαρα άκουσαν εκεί ραδιοφωνικά το μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης (πριν πάρουν το δρόμο της επιστροφής) έχοντας βγάλει εκεί τα πανό και το ταμπούρλο και φώναζαν συνθήματα υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας!


Μιλήσαμε πριν λίγο με μέλος του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού, που μας είπε για αυτό το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και πρωτόγνωρο σκηνικό:
"Είναι απίστευτα εξωφρενική η κίνηση των ανθρώπων αυτής της ομάδας να φερθούν έτσι! Είναι ΝΤΡΟΠΗ με κεφαλαία! Το καταγγέλουμε σε όλη τη φίλαθλη κοινή γνώμη, αλλά και στους αρμόδιους ποδοσφαιρικούς φορείς, οι οποίοι πρέπει να λυπούνται με τέτοιες ομάδες που "κοσμούν" τα εθνικά πρωταθλήματα! Να μεταφέρω και μερικά από αυτά που μας είπε η Αστυνομία, ότι τους έλεγαν οι διοικούντες της Μαγούλας: "Δε θέλουμε να έρθουν καθόλου στο γήπεδο φίλαθλοι του Πανηλειακού, ούτε να κάνουν κερκίδα. Κι αν έρθουν κάποιοι, ας έρθουν, χωρίς διακριτικά, ένας - ένας, κι όχι μαζεμένοι. Και θα καθήσουν μαζί με τους άλλους φιλάθλους! Μετά από κάποια στιγμή είπαν κι ότι δεν υπάρχουν άλλα ...εισιτήρια, ούτε για μεμονωμένους!". 

Η δε Αστυνομία μας ξεκαθάρισε επίσης ότι μετά από αυτά, είναι υποχρεωμένη, να μην επιτρέψει καν την προσέγγιση πούλμαν στο γήπεδο. Κι ότι αν επιχειρούσαν μετάβαση προς το γήπεδο, θα τους έκοβαν το δρόμο (κι ότι μπορεί και να τους οδηγούσαν στη Γ.Α.Δ.Α. ως τη λήξη του αγώνα)!!! 

Εμείς, να υπενθυμίσουμε ότι στον Πύργο στον πρώτο γύρο, η φιλοξενία, που είχαν οι περίπου 30 φίλαθλοι των φιλοξενούμενων που ήρθαν στον Πύργο, ήταν σε όλα άψογη, παρότι δεν είχε σταλεί από την ομάδα ή τους ίδιους η παραμικρή ειδοποίηση. Άνοιξε αμέσως με την άφιξη τους ξεχωριστή Θύρα στο Στάδιο, μπήκαν κανονικά με τα διακριτικά τους, μπήκαν σχεδόν όλοι χωρίς καν να πληρώσουν εισιτήρια, αφού οι περισσότεροι δηλώθηκαν ως μέλη Διοικητικού Συμβουλίου ή συνοδοί ομάδας, και τέτοια άλλα, με λίστα, φιλοξενήθηκαν άψογα και δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα, ούτε στη λήξη, παρότι το ματς έτυχε και είχε εντάσεις εντός του αγωνιστικού χώρου στην εξέλιξη του.

Η ομάδα αυτή, που οι άνθρωποι της εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν ότι παίζει σε Εθνική κατηγορία, από το ματς του Α' γύρου άνοιξε μόνη της μια βεντέτα από το ΠΟΥΘΕΝΑ, χωρίς οι δυο ομάδες να έχουν κανένα προηγούμενο, στο μεν αγωνιστικό χώρο έπαιζαν "κατς" ή πάλη τις περισσότερες φορές, αλλά όχι ποδόσφαιρο, επέδειξαν όλοι πολύ εριστική συμπεριφορά, το ίδιο κι όλος ο πάγκος τους, ενώ μεταξύ άλλων, επιτέθηκαν στο στίβο του Σταδίου, σε μέλος του τεχνικού τιμ και σε διοικητικό παράγοντα του Πανηλειακού, κι ενώ το ματς παιζόταν!!! Συνέχισε αυτή η ομάδα τις απαράδεκτες και προκλητικές συμπεριφορές της σήμερα, τόσο με την απαγόρευση στους φιλάθλους μας, όσο και με το μπουκαλοπόλεμο στον πάγκο μας, το αισχρό βρίσιμο, και το γενικότερο ...ήθος που συνεχίζουν να διδάσκουν (όπως άλλωστε έχουν κάνει και στα περισσότερα άλλα ματς τους (Χανιά, Ρουφ, κι άλλες ομάδες, ξέρουν κι αυτοί καλά πλέον)!

Έχει ο καιρός γυρίσματα, κι αν τύχει και τα "ξαναπούμε", θα το καταλάβουν καλά! Αυτά προς το παρόν, κι από όσο ξέρω θα γίνει τοποθέτηση και με ανακοίνωση".

Στο μεταξύ, το γεγονός σχολίασε ήδη καυστικά κι ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου σε δηλώσεις τους μετά το ματς "είναι ντροπή που δεν επετράπη στους φιλάθλους μας να μπουν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν το ματς", είπε μεταξύ άλλων. Ενώ αναμένεται να υπάρξεια κάποια τοποθέτηση κι από τη διοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: