Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Γαβρίλης Λιατσής: Παραιτήθηκε για τον Πανηλειακό! (Βίντεο)

Το 'πε και το 'κανε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου Γαβρίλης Λιατσής!












Ο κ. Λιατσής είχε τονίσει χθες με τηλεφωνική του παρέμβαση σε αθλητική εκπομπή τοπικού καναλιού ότι θα παραιτηθεί αν δεν βοηθηθεί ο Πανηλειακός από τον Δήμο Πύργου. 

Ο κ. Γ.Λιατσής στην αρχή της συνεδρίασης ζήτησε το λόγο εκτός ημερησίας διάταξης και έθεσε το θέμα της βοήθειας στην ομάδα του Πανηλειακού στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο στη Β΄εθνική.
Κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή για την "κατάντια" όπως είπε όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης του Πύργου και τόνισε οτι ο Πανηλειακός , η μεγαλύτερη ομάδα της Ηλείας η οποία έχει χαρίσει μεγάλες χαρές στην Πόλη , πρέπει να στηριχτεί.
 
Πρότεινε μεταξύ άλλων με την συναίνεση όλων των παρατάξεων να υπάρξει οικονομική βοήθεια προς τον Πανηλειακό για τις μετακινήσεις τουλάχιστον της ομάδας στους κρίσιμους αγώνες μπαράζ.

Συγκεκριμένα πρότεινε: α)να συντηρηθούν και να λειτουργήσουν άμεσα και  σωστά οι εγκαταστάσεις του Εθνικού Σταδίου καθώς και της Συντριάδας, β) ο Δήμος να φτιάξει μια επιτροπή η οποία θα ασχοληθεί με την εξεύρεση λύσης στο οικονομικό πρόβλημα της ομάδας,  γ) να καλύψει ο Δήμος τις 3 μετακινήσεις που απαιτούνται εκτός Πύργου για να δώσει η ομάδα τους αγώνες πλέι οφ.

Δέν έχω θέση σε ένα συμβούλιο που δεν ενδιαφέρεται για τον Πανηλειακό!

Ο κ. Λιατσής ανέφερε ότι σε διαφορέτική περίπτωση δεν μπορώ να έχω θέση σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο και θέτω υπόψιν την παραίτησή μου. 

Το αίτημα του κ. Λιατσή και της παράταξής του δεν έτυχε ανταπόκρισης (τουλάχιστον σε πρώτη φάση) και έτσι σε ένδειξη διαμαρτυρίας, έθεσε στη διάθεση του Δημοτικού Συμβουλίου την παραίτησή του και αποχώρησε (ακολούθως αποχώρησαν και τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης).





Δεν υπάρχουν σχόλια: