Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ανακοίνωση - καταγγελία από το Σύλλογο Φίλων

Με αφορμή το νέο απαράδεκτο και απροειδοποίητο γεγονός που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής όπου δεν επετράπη η μετάβαση των οπαδών του Πανηλειακού στο στάδιο Καλαμάτας (η αστυνομία σταμάτησε τους φιλάθλους του Πανηλειακού στον κόμβο της Αλλαγής και δεν τους επέτρεψε μετάβαση στο γήπεδο), από το Σύλλογο Φίλων Πανηλειακού εκδόθηκε και αναλυτική ανακοίνωση:









"Εν μέσω απόλυτα δικαιολογημένης οργής και αγανάκτησης, είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε δημόσια την απίστευτα εξωφρενική κίνηση της διοίκησης της ομάδας της Καλαμάτας, που με τη συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, δεν επέτρεψαν τη μετάβαση φιλάθλων μας στην Καλαμάτα για να παρακολουθήσουμε το ματς αλλά και να ενισχύσουμε την ομάδα μας! Είναι ΝΤΡΟΠΗ με κεφαλαία! Όπως το ίδιο ήταν και στο αμέσως προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι μας, στην Ελευσίνα, με τον Αστέρα Μαγούλας, που πάλι έγινε το ίδιο (τώρα μπλόκο με διμοιρίες ΜΑΤ στον κόμβο Αλλαγής, τότε στα Μέγαρα και στα διόδια Ελευσίνας). Το καταγγέλουμε και πάλι σε όλη τη φίλαθλη κοινή γνώμη, αλλά και στους αρμόδιους ποδοσφαιρικούς φορείς, οι οποίοι ΞΑΝΑΛΕΜΕ πρέπει να λυπούνται με τέτοιες ομάδες που "κοσμούν" τα εθνικά πρωταθλήματα!
Ενώ δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι τυχαίο που και οι διοικούντες της Καλαμάτας, όπως και οι διοικούντες της Μαγούλας, δυο ομάδων εχθρικών προς των Πανηλειακό και τους φιλάθλους του, χρησιμοποίησαν τις ίδιες ύπουλες και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ τακτικές!
Όπως: "Δε θέλουμε να έρθουν καθόλου στο γήπεδο φίλαθλοι του Πανηλειακού, ούτε να κάνουν κερκίδα. Κι αν έρθουν κάποιοι, ας έρθουν, χωρίς διακριτικά, ένας - ένας, κι όχι μαζεμένοι. Και θα καθήσουν μαζί με τους άλλους φιλάθλους! Μετά από κάποια στιγμή που δεν μας πτοούν ούτε αυτά, βάζουν την Αστυνομία μπροστά, για να μας κόψει το δρόμο!!! 
Εμείς, να υπενθυμίσουμε ότι στον Πύργο στον πρώτο γύρο, και με αντίπαλο την ομάδα αυτή, την Καλαμάτα, η φιλοξενία από τη δική μας διοίκηση (είχε βγάλει και ανακοίνωση - κάλεσμα, να έρθουν όσοι θέλουν, έχοντας και εισιτήρια και ξεχωριστή Θύρα στο Στάδιο) αλλά και την Α.Δ. Ηλείας, που είχαν οι λίγοι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων που ήρθαν στον Πύργο, ήταν σε όλα άψογη.
Για όλο τον φίλαθλο κόσμο του Πανηλειακού, ειδικά αυτές οι δυο ομάδες, Καλαμάτα και Μαγούλα, είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ, σε οτιδήποτε τις εκπροσωπεί, είτε επίσημα (διοίκηση, κ.τ.λ.), είτε ανεπίσημα (φίλαθλοι, κ.τ.λ.) Όταν τύχει και τα "ξαναπούμε", θα το καταλάβουν καλά!
Είμαστε επίσης υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε σε όλους τους φιλάθλους του Πανηλειακού αλλά και της Ηλείας γενικότερα, την απαράδεκτη, αντιΠανηλειακή και πάνω απ' όλα προσβλητική και συκοφαντική δημόσια στάση από τον Μεσσήνιο δημοσιογράφο Σωτήρη Γεωργούντζο. Στάση που κρατάει σε όλα τα Μέσα που συνεργάζεται, είτε εντός Μεσσηνίας, είτε ευρύτερα, όπως στην ΕΡΑ και στη στήλη που έχει στην εφημερίδα "Φως"! Διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα, και δυσφημεί τους φιλάθλους μας, το διοικητικό επικεφαλής Κώστα Ντάβαρη και τον Πανηλειακό.
Τα απαράδεκτα και εξωφρενικά, περί Ηλείων φιλάθλων που είναι "χουλιγκάνοι", "εξαφανισμένοι που κρύβονται" και άλλα τέτοια, του τα επιστρέφουμε! Το δε λυσσαλέο αγώνα του, να μην πάμε στην Καλαμάτα, τον καταγράφουμε στα υπόψη κι αυτόν!
Πριν επίσης το ματς με την Καλαμάτα έγραψε το Σάββατο στο Φως, ότι  "ο Ντάβαρης την Τετάρτη κανόνισε με τη διαιτησία και πήρε το ματς με τη Ζάκυνθο"! Πριν το ματς με την Καλαμάτα στον Πύργο, έγραφε πάλι μεταξύ άλλων, για τον Κ. Ντάβαρη, ότι "θα ...ψάχνει τρύπα να κρυφτεί μετά το ματς". Την άλλη φορά έγραφε "φιάσκο Ντάβαρη, δεν έκανε συναυλία για 800 ευρώ". Κι επίσης μεταξύ άλλων, πριν λίγο καιρό έγραφε πάλι, ότι δεν θα υπάρχει σύντομα Πανηλειακός, ότι θα χάσουμε από τον Απόλλωνα κι αμέσως θα φύγει ο προπονητής Αντωνίου, ότι ο Κώστας Ντάβαρης θα ψάχνει να κρυφτεί, κ.τ.λ. Αυτό κάνει επίσης, χωρίς κανέναν αντίλογο, και όταν τον βγάζει ο Γ. Αστερής στην τηλεοπτική εκπομπή της ΟΡΤ στον Πύργο. Ο οποίος Γ. Αστερής, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, αν και δεν είναι καν δημοσιογράφος και δεν έχει αυτή την ιδιότητα, όπως κι ο ίδιος επικαλείται όταν (νομίζει ότι) τον συμφέρει για οποιοδήποτε λόγο, έχει μια συνεχώς εχθρική στάση! Το δε κανάλι της ΟΡΤ εδώ και χρόνια βρίσκεται πολύ μακριά και συνεχίζει επιδεικτικά να αδιαφορεί για τον Πανηλειακό (παρότι ως γνωστόν, η απήχηση του συλλόγου στα κοινωνικά στρώματα του Πύργου και της ευρύτερης περιοχής, αλλά και του Νομού Ηλείας συνολικά, είναι ιδιαίτερα μεγάλη)!
Αυτά προς το παρόν, και ότι άλλο χρειαστεί, θα γίνει τοποθέτηση και με νέα ανακοίνωση".

Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού (RED BOYS CLUB "3", Athens Club)

Δεν υπάρχουν σχόλια: