Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Κάλεσμα από το Σύλλογο Φίλων

Πρόσκληση στους οπαδούς του Πανηλειακού να παρευρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι την Κυριακή (5.00 μμ.) στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Γλυφάδας για την 21η αγωνιστική της Football League 2, έκανε με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Φίλων του Πανηλειακού.







Αναλυτικά:
 
"Καλούμε τον κάθε φίλαθλο και οπαδό να σταθεί δίπλα στην ομάδα μας στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της κανονικής περιόδου. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Χειροκροτούμε την ομάδα μας, την εμψυχώνουμε, τη στηρίζουμε! Ανταμοίβουμε όλους τους συντελεστές της ομάδας μας, της καλύτερης του πρωταθλήματος, για όσα σπουδαία έχουν πετύχει ως τώρα!
Συνεχίζουμε γερά, πάμε ψηλά! Όλοι στο γήπεδο! Ο κόσμος του Πανηλειακού είναι ΔΥΝΑΜΗ! Ο Πύργος ήταν, είναι και θα είναι ΕΔΡΑ!!!
Σε αυτή την τεράστια προσπάθεια που κάνουν φέτος οι παίκτες μας, πρέπει να έχουν τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων τους.
Υπενθυμίζεται ότι μετά από προσφορά του διοικητικού επικεφαλής της ομάδας μας Κώστα Ντάβαρη, η είσοδος για τη Θύρα 9 είναι ΔΩΡΕΑΝ (θα αφορά τα μέλη ή όσους άλλους εγγραφούν κι έχουν πληρώσει τουλάχιστον τη συνδρομή του τελευταίου μήνα για τα γραφεία του Συλλόγου Φίλων της ομάδας)".



* ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ: "Ο Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού καλεί όλα τα μέλη αλλά κι όλους τους φίλους της ομάδας σε συνέλευση την προσεχή Τετάρτη 23 του μήνα και ώρα 8.00 μμ. στα γραφεία (οδός Μπιζανίου 7 στον Πύργο). Θα συζητηθούν μεταξύ άλλων, πολύ ΣΟΒΑΡΑ θέματα που αφορούν την ύπαρξη και τη λειτουργία του Συλλόγου. Γι' αυτό να παρευρεθείτε ΟΛΟΙ (κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι...)!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: