Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Αριστείδης Λώττας "Φεύγω μόνο για Superleague"

Το μήλο της έριδος έχει γίνει ο Αριστείδης Λώττας ο οποίος δέχεται βροχή της προτάσεις από κάθε λογής ομάδες από όλες τις κατηγορίες!
Ο Λώττας ο οποίος αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις στους αντιπάλους και μη του Πανηλειακού μιλώντας με την διοίκηση της ομάδας εξέφρασε την άποψη του περί των διάφορων φημολογιών που υπάρχουν αυτό τον καιρό και ξεκαθάρισε εν ολίγοις ότι ο μόνος λόγος να αποχωρήσει από την ομάδα του Πανηλειακού θα ήταν μία πρόταση από ομάδα της Superleague. 

Η μοναδική ομάδα που επιθυμεί διακαώς τον Λώττα από την συγκεκριμένη κατηγορία είναι ο Λεβαδειακός. Οι υπεύθυνοι της ομάδας της Βοιωτίας είχαν δει τον Λώττα στο φιλικό που είχαμε δώσει κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και είχαν εκφράσει από τότε την επιθυμία τους να εντάξουν στο δυναμικό τους τον παίχτη του Πανηλειακού. 

Όσον αφορά ομάδες μικρότερης ή ίδιας κατηγορίας μόνο ως αστείο μπορεί να το εκλάβει και η διοίκηση του Πανηλειακού αλλά και ο ίδιος ο παίχτης ο οποίος συγκεκριμένα για το ενδιαφέρον του Απόλλωνα Αθηνών (ο οποίος σύμφωνα με τα πολύ έγκυρα άρθρα που δημοσιεύουν στο ίντερνετ μόνο που δεν τον έχει εντάξει ήδη στο δυναμικό του) είπε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση και ενώ είναι σε μια ομάδα με την ιστορία του Πανηλειακού να πάει σε μια ομάδα της ίδια κατηγορίας που αγωνίζεται ο Πανηλειακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: