Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Στο Ενωσιακό οι προπονήσεις, μαζί και οι φίλαθλοι στον Κορυδαλλό

Το Ενωσιακό γήπεδο
Ο αγώνας με τον Ηλυσιακό πέρασε και τα πανηγύρια κόπασαν σχεδόν αμέσως αφού στο προσκήνιο έχει έρθει πλέον ο αγώνας με την Προοδευτική την ερχόμενη Κυριακή.

Η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του εν λόγω αγώνα συνεχίζεται κανονικά, ενώ από αύριο οι προπονήσεις θα γίνονται στο Ενωσιακό λόγω του ότι το γήπεδο της Προοδευτικής διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα και ο Σωτήρης Αντωνίου θέλει οι παίχτες μας να εγκλιματισθούν όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτές τις συνθήκες που όπως έχουμε ξαναπεί δεν είναι καθόλου ευχάριστες για κανέναν ποδοσφαιριστή.

Άλλη μία λοιπόν δοκιμασία μετά τον αγώνα με τον Ρούβα που διέθετε ίδιο γήπεδο περιμένει την αποστολή του Πανηλειακού που θα τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα τον διατηρήσει μόνο πρώτο στην βαθμολογία.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι οι φίλαθλοι του Πανηλειακού έχουν ναυλώσει ήδη λεωφορείο για να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας μας.

Στην προσπάθεια αυτή βοηθά και ο "Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού" που παραχώρησε τα γραφεία του ούτως ώστε να μπορέσουν όλοι οι φίλαθλοι να δηλώσουν συμμετοχή περνώντας από αυτά. Για δηλώσεις συμμετοχής λοιπόν και την εξασφάλιση θέσης στο λεωφορείο επισκεφτείτε τα γραφεία του "Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού" στην οδό Μπιζανίου 7 στον δεύτερο όροφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: