Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Η κομβικότερη στροφή του πρωταθλήματος

Αν ο αγώνας με τον Ηλυσιακό ήταν σημαντικός αυτός με την Προοδευτική την ερχόμενη Κυριακή στον Κορυδαλλό είναι σίγουρα ο πιο κομβικός της φετινής περιόδου...
Ο Πανηλειακός μεταβαίνει στην Αθηνά το Σάββατο όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει στις 15:00 στο Δημοτικό στάδιο Νίκαιας την ιστορική Προοδευτική! Ο αγώνας αποκτά τεράστιο ενδιαφέρων και θεωρείται ο πιο κομβικός την φετινή περίοδο αφού αν η ομάδα μας περάσει από το "κλουβί" όπως ονομάζουν οι φίλαθλοι της Προοδευτικής το γήπεδο τους, σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του φετινού πρωταθλήματος τότε ΝΑΙ πραγματικά θα έχει θέσει πολύ σοβαρή υποψηφιότητα για την υπόθεση άνοδος όπως και αν έρθει είτε απευθείας είτε μέσω μπαράζ!

Τα νέα των δυο ομάδων:
Ο Πανηλειακός δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα πέραν του τραυματισμού του Χρήστου Μανιάτη που εξέτισε την ποινή του με τον Ηλυσιακό και αν νοιώσει καλύτερα και προπονηθεί τότε ο τεχνικός μας Σωτήρης Αντωνίου θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον Κορυδαλλό.
Από εκεί και πέρα το μοναδικό ουσιαστικό πρόβλημα που έχει η ομάδα μας είναι ότι το γήπεδο που διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα και το γεγονός ότι οι Προοδευτικάνοι που θέλουν το παιχνίδι περιμένουν με άγριες διαθέσεις τον Πανηλειακό.

Στην αντίπερα όχθη για την Προοδευτική η Κυριακή που μας πέρασε της έδωσε το πρώτο της τρίποντο με τη νίκη της επί του Ρούβα και άλλη ψυχολογία για την συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ σήμερα βγήκε η είδηση στα Μ.Μ.Ε ότι η εβδομάδα που έρχεται θα έχει πολλές εξελίξεις αφού αναμένονται πολλές αποχωρήσεις!
Αυτή τη στιγμή το ρόστερ της ομάδας του Κορυδαλλού μετρά 34 παίχτες και την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι παίχτες που θα αποχωρήσουν. Πρόκειται όπως γράφει άλλο δημοσίευμα για παίχτες μικρούς αλλά και έμπειρους!
Αυτό από μόνο του δείχνει πόσο πολύ θέλει η ομάδα του Κορυδαλλού τη νίκη αφού πολλά θα εξαρτηθούν από την απόδοση των παιχτών της Προοδευτικής στον αγώνα με τον Πανηλειακό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: