Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Μία ήττα δεν αλλάζει τίποτα, Τους το κάναμε δώρο...(Φωτο)

Δίκαιη όσο και άδικη μπορεί να χαρακτηριστεί η προχθεσινή ήττα της ομάδας μας από την σκληροτράχηλη Προοδευτική. Ο Πανηλειακός έχασε σε μία έδρα που πολύ δύσκολα θα περάσει οποιαδήποτε ομάδα κατά την διάρκεια του Πρωταθλήματος. Μία ήττα που θα μπορούσε σύμφωνα και με την εικόνα του αγώνα να είναι τουλάχιστον ισοπαλία αν όχι κάτι παραπάνω.
Δεν κατάφερε να κάνει το 4Χ4 προχθές ο Πανηλειακός ο οποίος ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο όπως τελείωσε το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό...νωθρά. Έπρεπε να δεχτούμε ένα γκολ για να αλλάξουν τα πάντα και να δείξουμε τι ομάδα είμαστε πραγματικά αλλά με την μη βοήθεια της θεάς τύχης (που στο ποδόσφαιρο παίζει τεράστιο ρόλο) και όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος ήταν αργά. Παρ όλες τις προσπάθειες τα αλλεπάλληλα σουτ, τα δοκάρια και το καθαρό όπως φαίνεται στο βίντεο (αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια) τέρμα του Πανηλειακού η ομάδα μας δεν κατάφερε να πετύχει τουλάχιστον την ισοφάριση σε ένα κρίσιμο και όπως είχαμε πει κομβικό αγώνα του πρωταθλήματος. 



Οι φίλαθλοι του Πανηλειακού
προς το γήπεδο της Προοδευτικής
Ο Σωτήρης Αντωνίου μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε ότι κάναμε δώρο τη νίκη στην ομάδα της Προοδευτικής και έτσι είναι για τον εξής απλούστατο λόγο. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Η απόδοση η δική μας είναι αυτή που καθορίζει την εξέλιξη ενός αγώνα και αυτό πρέπει όλοι οι παίχτες να το καταλάβουν. Αν ο Πανηλειακός είναι αυτός που μπορεί να είναι τότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Στον αγώνα με την Προοδευτική δεν παίξαμε καλά συνεχίσαμε το νωθρό παιχνίδι που είχαμε κάνει στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ηλυσιακό και εν τέλει το πληρώσαμε με μία ήττα. Μία ήττα την οποία σύμφωνα και με την απόδοση που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο δεν αξίζαμε. 




Πάντα κοντά στην ομάδα
στις χαρές και στις λύπες
Ο Πανηλειακός για ακόμη μια φορά πρωταγωνιστεί και όλοι μα όλοι τον υπολογίζουν για να μην πούμε φοβούνται. Αυτό κιόλας αποδεικνύει και το γεγονός ότι όλοι μιλούν για την ήττα του Πανηλειακού και όχι για τη νίκη της Προοδευτικής. Ο Πανηλειακός έχει κάνει όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος να θεωρούν ντέρμπι το παιχνίδι μεταξύ μας και να το βλέπουν ως τελικό και αυτό από μόνο του λέει πολλά για την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου. Η παίχτες της Προοδευτικής μοιράστηκαν πριμ της τάξεως των 5.000 για την νίκη τους επί του Πανηλειακού. Γιαυτό κιόλας οι παίχτες μας πρέπει να προσπαθούν 2 φορές περισσότερο για να αποδείξουν ότι είναι καλύτεροι και να μπορέσουν να πάρουν τη νίκη.

Ο Πανηλειακός με τον προπονητή και το έμψυχο υλικό που διαθέτει πρέπει να μπαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να μασάει σίδερα όπως μπορεί και έχει αποδείξει. Να καθαρίζει τα ματς και να μην χρειάζεται να βρεθεί πίσω και να αναγκαστεί να προλάβει τους αντίπαλους του γιατί τότε όπως προχθές θα είναι αργά!

Το 2011 φεύγει (και να μην ξανάρθει) και ο νέος χρόνος θα βρει την ομάδα μας μετά από 4 αγωνιστικές πρωταθλήματος να είναι μόνη πρώτη στην βαθμολογία της Γ΄ Εθνικής κάνοντας μας όλους υπερήφανους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: