Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Παύλος Κυριακίδης: Το πιό δύσκολο απο τα τρία

Στην εφημερίδα "Πρώτη" και στον Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλο μίλησε ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Πανηλειακού Παύλος Κυριακίδης.

Ο Κυριακίδης χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό ως τον πιό δύσκολο που έχει δώσει η ομάδα μας έως τώρα, ενώ μίλησε και για την ψυχολογία της ομάδας μετά τις δυο σερί νίκες που έχει πετύχει. αναλυτικά η συνέντευξη


Στο γεγονός ότι ο Πανηλειακός έχει το πιο δύσκολο απο αυτα τα τρία πρώτα παιχνίδια στέκεται ο Παύλος Κυριακίδης. Ένας εκ των αθόρυβων πρωταγωνιστών της ομάδας, τονίζει ότι ο Ηλυσιακός θα έρθει να παίξει πολύ κλειστά:
"Ίσως και να παίξει πιο κλειστά κι απ΄τα Χανιά. Και γι'αυτό χρειάζεται πολλή προσοχή απο την πλευρά μας", ανέφερε ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Πανηλειακού και συνέχισε: " Θα είναι το πιο δύσκολο απο τα τρία πρώτα παιχνίδια, ακριβώς γι΄αυτό το λόγο. Ασφαλώς, δεν είναι η  πρώτη αγωνιστική, δεν θα έχουμε το άγχος της πρεμιέρας. Υπάρχει στην ομάδα αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά".


Σε ερώτηση για το κατά πόσον ανοίγει η όρεξη σε μιά ομάδα απο τις νίκες, έτσι ώστε να έρθουν ακόμα περισσότερες, απαντάει:
"Ποτέ δεν θέλει να χάνει κανένας. Όταν όμως έρχονται οι νίκες, τότε η ψυχολογία της ομάδας είναι πολύ καλή. Και αυτο βοηθάει για μια ακόμα καλύτερη συνέχεια και για νέες επιτυχίες. Όταν η πορεία είναι ανοδική, όλοι νοιώθουν και καλύτερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: