Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Κώστας Ντάβαρης: "Για κάθε παίκτη που θα φεύγει από την ομάδα, εγώ θα βρίσκω και θα φέρνω καλύτερο".

Ο Κώστας Ντάβαρης μίλησε χθες στην Εφ. Πρώτη και υπόσχεται Πανηλειακό ανταγωνιστικό, ικανό για άνοδο. Αναλυτικά το θέμα που υπογράφει ο Σοφοκλής Φραγκογιαννόπουλος και που δημοσιεύει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα του Πύργου. 




Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις και μάλιστα σαφές μήνυμα έστειλε χθες ο Κώστας Ντάβαρης.

Λίγες μέρες μετά τις διαρροές και τις ειδήσεις περί άτακτης φυγής ποδοσφαιριστών, αλλά και πιθανής κρίσης στο εσωτερικό του Πανηλειακού, τα αφεντικό της ερυθρόλευκης ομάδας, διαβεβαιώνει τους φιλάθλους, ότι το 2012, θα βρει το σύλλογο ανταγωνιστικό, ισχυρό και ικανό να διεκδικήσει την άνοδο.
«Δεν θα προσπαθήσω με λόγια, αλλά με πράξεις. Με λόγια ο καθένας μπορεί να πει όλα αυτά. Αλλά οι πράξεις λένε άλλα. Εγώ λοιπόν, θα κάνω πράξεις. Μέχρι σήμερα δεν πίστευε κανείς ότι ο Πανηλειακός θα είναι πρώτος. Όμως είναι πρώτος και θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν.

Και σε λίγες μέρες θα έχουμε ενίσχυση της ομάδας. Και δεν θα αποδυναμωθεί. Όποιοι παίκτες τυχόν φύγουν, θα καλυφθούν τα κενά τους με καλύτερους. Πολύ καλύτερους από αυτούς που έχουμε.

Γιατί έχουμε έναν τεχνικό σύμβουλο με πείρα στο ποδόσφαιρο, τον Παύλο Μυροφορίδη, ο οποίος εργάζεται εδώ και ένα μήνα συστηματικά και γνωρίζει την αγορά των ποδοσφαιριστών. Έχω επίσης έναν προπονητή, τον καλύτερο, όχι μόνο σε αυτή την κατηγορία, αλλά έναν από τους καλύτερους της χώρας, ο οποίος αν και νέος, θα έπρεπε να εργάζεται στη Σούπερ Λιγκ.

Και όλοι μαζί είμαστε δεμένοι. Να δεθούν και οι υπόλοιποι να πάμε όλοι μαζί τον Πανηλειακό ψηλά, να τον πάμε πρώτο και στη μεγαλύτερη κατηγορία».


«Κλείσαμε παίκτη τσαμπουκά»
Στη συνέχεια, ο Κώστας Ντάβαρης ανέφερε ότι ο Πανηλειακός έχει κλείσει έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, το όνομα του οποίου δεν θέλησε να ανακοινώσει. Δεσμεύτηκε να το κάνει σύντομα, ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχει θέμα φυγής παικτών, επανέλαβε ότι όποιος θέλει να φύγει ας φύγει, ωστόσο κανένας δεν έχει το δικαίωμα να εμπαίζει τον Πανηλειακό.

Μάλιστα ο Κώστας Ντάβαρης, αναμένεται σήμερα να έχει ομιλία προς τους παίκτες. Και αμέσως μετά την ομιλία, θα έχει συνάντηση με τον Σωτήρη Αντωνίου. «Έχουμε κλείσει παίκτη τσαμπουκά. Και δεν μας πειράζει να φύγει, όποιος θέλει να φύγει. Δεν μπορεί να ντροπιάζει ο κάθε παίκτης ένα μεγάλο σύλλογο όπως ο Πανηλειακός.

Οι παίκτες έχουν συμβόλαια με τον Πανηλειακό και θα πρέπει να υπακούουν και να σέβονται. Ο κάθε παίκτης, πρώτα θα πρέπει να σέβεται την ιστορία του Πανηλειακού, μετά τον πρόεδρο και μετά το τεχνικό τιμ. Και μετά από αυτά θα κρίνεται κατάλληλος για τον Πανηλειακό. Όποιοι δεν ακολουθήσουν αυτό το δρόμο θα υποφέρουν.
Στην κατηγορία αυτή, ο Πανηλεακός είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη ιστορία. Και μαζί με εμένα, θέλω αυτό να πιστέψει και όλος ο φίλαθλος κόσμος της Ηλείας. Ο Πανηλειακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, την οποία εγώ θα προσπαθήσω να στηρίξω. Να προστατεύσω το όνομά της, όπως το άφησε ο μεγάλος ηγέτης της Σάκης Σταυρόπουλος.
Εγώ αυτό το όνομα θα προσπαθήσω να κρατήσω πολύ ψηλά. Όποιος λοιπόν παίκτης δεν σέβεται το όνομα του Πανηλειακού, τη διοίκηση και τον προπονητή του, θα τιμωρείται παραδειγματικά».


«Δεν υπάρχει θέμα Γήττα»
O Kώστας Ντάβαρης σχολίασε και τους ψιθύρους σχετικά με την αποχώρηση του Ξενοφώντα Γήττα: 
«Δεν υπάρχει θέμα Γήττα. Αλλά και να μου πει ότι θέλει να φύγει, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Εγώ θα βρω καλύτερο. Και δεν αναφέρομαι στον Γήττα, τον οποίο θεωρώ σημαντική μονάδα.
Ο Γήττας ουδέποτε ήρθε να μου ζητήσει να φύγει. Μιλάω γενικά να ξέρουν οι φίλαθλοι. Για κάθε παίκτη που θα φεύγει από την ομάδα, εγώ θα βρίσκω και θα φέρνω καλύτερο».

Ο Κώστας Ντάβαρης, ερωτήθηκε και για το αν υπάρχει θέμα Φώτη Παναγόπουλου, ο οποίος αποχώρησε από τον ΠΦΟ Πανόπουλου:  «Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή. Ο κ. Αντωνίου είχε απευθείας έλευση από τη Λάρισα στο γήπεδο του Λαμπετίου.

Αύριο το πρωί (σ.σ. σήμερα), θα έχουμε συνάντηση. Εκείνο το οποίο μου έχει δείξει ότι θέλει να φτιάξει, είναι μια γρήγορη και απρόβλεπτη ομάδα. Να μην διαβάζεται το παιχνίδι μας. Έως τώρα ήμασταν πολύ καλοί, αλλά ήμασταν πολύ προβλέψιμοι». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: