Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ρούβας - Πανηλειακός: Οι δηλώσεις και το Βίντεο του αγώνα!

Ο Ματθαίος Θωνιάτης που με τα δυο του γκολ
έδωσε τη νίκη στην ομάδα μας!
Δείτε τί δήλωσαν οι Σηφάκης και Αντωνίου μετά το τέλος του αγώνα καθώς επίσης το βίντεο με τα γκολ του Θωνιάτη (Κεφαλιά, Πλασέ) και το ανύπαρκτο πέναλτι με το οποίο μείωσαν οι Κρητικοί!



Οι Δηλώσεις των προπονητών
Μ. Σηφάκης (Ρούβας): «Κατ΄αρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Αντωνίου και στον Πανηλειακό για τη νίκη του. Όσο αφορά το παιχνίδι, θέλαμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στην κατηγορία, παρόλα αυτά, δεν τα καταφέραμε και λόγω της απειρίας μας αλλά και λόγω έλλειψης επιλογών στους «μικρούς» από τραυματισμούς. Παρ’ ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με δύο γκολ, διεκδικήσαμε μέχρι το τέλος τον βαθμό της ισοπαλίας. παρά την ήττα είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Χάθηκε μια μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος ».

Σωτ. Αντωνίου (Πανηλειακός): «Ευχαριστώ θερμά την ομάδα του Ρούβα για τη φιλοξενία και επιφυλάσσομαι να ανταποδοθεί στο 2ο γύρο. Εμείς έπρεπε να προσαρμοστούμε σ’ ένα δύσκολο γήπεδο, παρά το γεγονός αυτό καταφέραμε αρκετά νωρίς να βάλουμε δύο γκολ και να γίνουμε «αφεντικά» του παιχνιδιού. Μέχρι το σημείο της αποβολής του Μανιάτη, δεν είχαμε απειληθεί ιδιαίτερα. Πιστεύω ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρει άλλη ομάδα να περάσει από τη Γέργερη. Καλή συνέχεια στο Ρούβα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: