Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Κάλεσμα Αντωνίου, Ντάβαρη για Ηλυσιακό!

Κάλεσμα στον κόσμο του Πανηλειακού για το παιχνίδι της Κυριακής (11/12) με αντίπαλο τον Ηλυσιακό στον Πύργο έκαναν ο Σωτήρης Αντωνίου και ο Κώστας Ντάβαρης.



Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» με δηλώσεις του στην τηλεόραση COSMOS αναφέρθηκε στο προσεχές ματς, τονίζοντας ότι θέλει τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας: «Από την πρώτη μέρα καταβάλλουμε τεράστια προσπάθεια και θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος. Δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω το πόσο πολύ πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αλλά εμείς σε όλα τα ματς πάμε για τη νίκη και το ίδιο θα συμβεί και την Κυριακή. Θέλω από την πλευρά μου να καλέσω τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και να μας βοηθήσει και σε αυτόν τον αγώνα».

Από τη δική του πλευρά, ο επικεφαλής της διοίκησης, Κώστας Ντάβαρης, έκανε το δικό του κάλεσμα: «Θέλω ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, γιατί αυτή η ομάδα το αξίζει», ενώ ζήτησε επίσης τη βοήθεια των επιχειρηματιών του Πύργου και τους τοπικούς φορείς: «Πρέπει και αυτοί να βοηθήσουν τον Πανηλειακό και την προσπάθεια που γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: