Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Τα Μ.Μ.Ε. για τη νίκη του Πανηλειακού επι του Ηλυσιακού!

Εφημερίδα "Ώρα της Δευτέρας"
Δείτε πως υποδέχτηκε έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος τη νίκη της ομάδας μας...

 

Εφημερίδα "Goal"
Onsports.gr: Δύο άρθρα για ακόμη μια φορά αφιερώνει το συγκεκριμένο αθλητικό site για τον Πανηλειακό!

1o:
Το απόλυτο ο Πανηλειακός
Την τρίτη του νίκη στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές πανηγύρισε ο Πανηλειακός ο οποίος επικράτησε 1-0 του Ηλυσιακού. Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα του Πανηλειακού στην φετινή Football League 2 του Νοτίου ομίλου καθώς μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει καταφέρει να πάρει ισάριθμες νίκες παραμένοντας μόνος στην κορυφή.
Αυτό γιατί επικράτησε 1-0 του Ηλυσιακού στο Δημοτρικό Στάδιο Πύργου μπροστά σε περίπου 1000 φίλους της ομάδας.
Εφημερίδα "Sportday"

2ο: Παρέμεινε πρώτος ο Πανηλειακός
Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Νότιου ομίλου της Football League 2 παρέμεινε ο Πανηλειακός, μετά την νίκη επί του Ηλυσιακού με 1-0 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αν και δυσκολεύτηκαν αρκετά, τελικά οι πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα πήραν το «τρίποντο» κόντρα στον Ηλυσιακό με 1-0 και παρέμειναν για ακόμη μια αγωνιστική στην κορυφή.
Εφημερίδα "Πρώτη" Πύργου

Contra.gr: 3η αγ.: Ασταμάτητος ο Πανηλειακός
Την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια σημείωσε ο Πανηλειακός, με θύμα αυτή τη φορά τον Ηλυσιακό.

Novasports.gr: 3Χ3 ο Πανηλειακός, νίκησε και τον Ηλυσιακό
Ο Πανηλειακός διατήρησε το απόλυτο των νικών στον νότιο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ 2 καθώς επικράτησε 1-0 του Ηλυσιακού στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Έτσι, η ομάδα του Πύργου διατηρείται μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Gazetta.gr: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Πανηλειακός
Τη μοναχική του πορεία στον Νότιο Όμιλο της Football League 2 συνέχισε ο Πανηλειακός που έκανε το «τρία στα τρία» με νίκη επί του Ηλυσιακού.
Εφημερίδα "Πατρίς" Πύργου

Sentragoal.gr: Ακάθεκτοι Πανηλειακός και Εθνικός Γαζώρου
Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον Πανηλειακό, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Ηλυσιακού στον Πύργο και πέτυχε το 3 στα 3. Μάλιστα, το προβάδισμά του αυξήθηκε από τους διώκτες του, καθώς ο Απόλλων είχε ρεπό, ενώ Αστέρας Μαγούλας, Ζάκυνθος και Χανιά γνώρισαν την ήττα!

Zoogla.gr: Πανηλειακός και Εθνικός Γαζώρου οδηγούν στη Γ’ Εθνική
Πανηλειακός και Εθνικός Γαζώρου οδηγούν στη Γ’ Εθνική Τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια έχουν πετύχει Πανηλειακός και Εθνικός Ζαγώρου, οι οποίοι απολαμβάνουν τις κορυφές σε 1ο και 2ο όμιλο, αντίστοιχα, στη Football League 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: