Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Τα Μ.Μ.Ε. για τη νίκη του Πανηλειακού επι του Ρούβα!

Εφημερίδα "Athletic Press" Κρήτης



Εφημερίδα "Πατρίς Sport" Κρήτης
Δείτε πως υποδέχτηκε έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος τη νίκη της ομάδας μας...


Gazzetta.gr: Μόνος πρώτος ο Πανηλειακός
Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις πέτυχε ο Πανηλειακός, ο οποίος φιγουράρει μόνος στην πρώτη θέση του Νοτίου Ομίλου της Football League 2 μετά 2-1 επί του Ρούβα. Στο 0-0 έμειναν Καλαμάτα και Απόλλων Σμύρνης.
Η ομάδα του Πύργου ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μετά τη νίκη επί των Χανίων έφυγε με το διπλό από την έδρα του Ρούβα, επικρατώντας με 2-1.

Sportdog.gr: 2χ2 για Πανηλειακό
Πανηλειακός και Εθνικός Γαζώρου συνέχισαν με νίκες στην 2η αγωνιστική της Football League 2. Με νίκες συνέχισαν στην δεύτερη αγωνιστική της Football League 2, ο Πανηλειακός και ο Εθνικός Γαζώρου. Για τον 1ο όμιλο η ομάδα του Πύργου πέρασε από την Κρήτη επικρατώντας με 2-1 του Ρούβα.

Onsports.gr: 2 άρθρα αφιέρωσε το συγκεκριμένο site για τον Πανηλειακό
1ο: «Μπαλωθιά» κορυφής ο Πανηλειακό
Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από το απόγευμα της Κυριακής (4/12) ο Πανηλειακός, μετά τη νίκη του επί του Ρούβα στην 2η αγωνιστική της Football League 2. Οι «ερυθρόλευκοι» του Πύργου πήραν σπουδαίο «διπλό» στην Κρήτη, καθώς επικράτησαν με 2-1 απέναντι στους νεοφώτιστους, οι οποίοι έκαναν το 
 ντεμπούτο τους στην Football League 2, μια και την προηγούμενη αγωνιστική είχαν ρεπό.
2ο: «Άλωσε» τη Γέργερη ο Πανηλειακός
Νικητής έφυγε από την Κρήτη και το Δημοτικό γήπεδο Γέργερης  ο Πανηλειακός  επικρατώντας με 2-1 του Ρούβα για την 2η αγωνιστική της Footbal League 2 στον 1ο όμιλο

Contra.gr: Δύο στα δύο ο Πανηλειακός
Την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις πανηγύρισε ο Πανηλειακός, ο οποίος επικράτησε 2-1 του Ρούβα στο Δημοτικό Γήπεδο Γέργερης. Ο σύλλογος του Πύργου τα πήγε περίφημα και κόντρα στην έτερη κρητική ομάδα της κατηγορίας (σ.σ. στην πρεμιέρα είχε κερδίσει τα Χανιά), έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ματθαίο Θωνιάτη. 


Sentragoal.gr: Κορυφή για Πανηλειακό
Ο Πανηλειακός αναδείχθηκε μεγάλος νικητής στη δεύτερη αγωνιστική του 1ου ομίλου, καθώς βρέθηκε μόνος πρώτος μετά τα «στραβοπατήματα» του Απόλλωνα Σμύρνης και της Ζακύνθου. Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Πανηλειακός στην Κρήτη, εκεί όπου επιβλήθηκε με 2-1 του Ρούβα, για να αναρριχηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας με δυο νίκες σε ισάριθμα ματς. Πρωταγωνιστή για τους φιλοξενούμενους ο Θωνιάτης, που πέτυχε και τα δυο γκολ της ομάδας του (25', 37') κι ενώ η ομάδα του Ρούβα απλά μείωσε με πέναλτι του Περογαμβράκη στο 83'. 
Εφημερίδα "Πρώτη" Πύργου
Εφημερίδα "Πρώτη" Πύργου
Εφημερίδα "Πατρίς" Πύργου

Εφημερίδα "Πατρίς" Πύργου

Εφημερίδα "Πατρίς" Πύργου

Δεν υπάρχουν σχόλια: