Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Προοδευτική - Πανηλειακός 1-0 (Δηλώσεις)

Οι δηλώσεις των δύο προπονητών και των δύο προέδρων που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα στον Κορυδαλλό:


Μαργαρίτης Χατζηαλέξης (προπονητής Προοδευτικής):
«Πιστεύω ότι ήταν το πιο δύσκολο ματς που έχουμε παίξει μέχρι τώρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματά της. Σκληρή και δουλεμένη ομάδα το απέδειξε και σήμερα. Πιστεύω όμως ότι τα παιδιά το ήθελαν το παιχνίδι και για αυτό το κέρδισαν. Η προσδοκία μας είναι πάνω από όλα να σωθούμε γρήγορα και από κει και πέρα ότι θέλει ας έρθει. Ξέρω τις δυνατότητες της ομάδας μου ξέρω τους παίκτες που έχω και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Τώρα έχουμε το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο. Για μας είναι γιορτή αυτό το ματς και με κάθε αποτέλεσμα δεν θα δυσανασχετήσουμε. Είμαστε η Προοδευτική και παίζουμε πάντα για τη νίκη».

Σωτήρης Αντωνίου (προπονητής Πανηλειακού): «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο πραγματικά το θέλαμε παρ’ όλα αυτά δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα . Νομίζω ότι καταφέραμε και χάσαμε από μόνοι μας Χωρίς να μειώνω την προσπάθεια της Προοδευτικής η οποία είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και δουλεμένη με καλό προπονητή και σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει. Εμείς δεν ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του αγώνα δεν είχαμε το πάθος, το νεύρο και τη δύναμη που χρειάζονται αυτά τα παιχνίδια».

Σταμάτης Τζιέρης (πρόεδρος Προοδευτικής): «Αυτή η προσπάθεια που ξεκίνησε από το καλοκαίρι σε διοικητικό και τεχνικό επίπεδο ήρθε η ώρα να απολαύσουμε κάποιους καρπούς. Θέλω να πιστεύω ότι οι όλοι οι κύριοι οι οποίοι όλο το καλοκαίρι, δια λόγου, τάξανε βοήθειες θα είναι συνεπείς στους λόγους του. Το διοικητικό συμβούλιο θέλει να διευρυνθεί το μήνυμα είναι προς πάσα κατεύθυνση. Με αυτή τη νίκη η ομάδα απέδειξε ότι αλλάζει και στόχους και μπορούμε να κάνουμε λόγο για άνοδο. Θέλω να ευχαριστήσω Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Τσαουσάκη, οποίος είναι δίπλα μας τρέφουμε μεγάλη ικανοποίηση και εκτίμηση στο πρόσωπό του και τον ευχαριστούμε πολύ για ότι έχει κάνει σήμερα για εμάς».

Κώστας Ντάβαρης (πρόεδρος Πανηλειακού): «Η ομάδα μου δεν έπαιξε όπως παίζουμε πάντα. Είναι μια δυνατή έδρα εδώ δεν πιάσανε τα συστήματα που παίζει ο προπονητής μερικοί παίκτες δεν ήταν σε καλή μέρα αλλά συνεχίζουμε και όλα θα πάνε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: