Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού: Αποφάσεις απο την συνέλευση

Μετά από Συνέλευση το βράδυ της Δευτέρας στο Σύλλογο Φίλων Πανηλειακού αποφασίστηκαν τα εξής:




α) Κατόπιν της συνεισφοράς που ήδη έκαναν αλλά και της δέσμευσης τους ότι θα συνεχίσουν να συνεισφέρουν μηνιαία, τα μέλη που παρευρέθηκαν σε αυτή τη συνέλευση, συν μερικά ακόμα που ενημέρωσαν προφορικά ότι θα κάνουν το ίδιο σε σταθερή βάση, ο Σύλλογος συνεχίζει τη λειτουργία του, στεγασμένος, στα γνωστά γραφεία στον Πύργο (Μπιζανίου 7).
Με τους ίδιους σκοπούς και στόχους που έχουν γνωστοποιηθεί δημοσίως, από πέρυσι τέτοια εποχή που λειτούργησε για πρώτη φορά σε αυτή τη μορφή.
Στο πλαίσιο αυτό ξεκίνησαν ήδη και κάποιες απαραίτητες νομικές ενέργειες για την επίσημη υπόσταση του. Κι αυτό το κόστος, θα το αναλάβουν τα ίδια μέλη.

β) Κατόπιν της συνεχιζόμενης απραξίας και αδιαφορίας άλλων μελών, πάρθηκε απόφαση για εκκαθάριση του μητρώου μελών, για δημιουργία νέου μητρώου, και για νέα αυστηρότερα κριτήρια που θα υπάρχουν σχετικά με το ποιοί θα είναι μέλη, ποιοί θα μετέχουν στη λειτουργία του Συλλόγου, ποιοί θα απολαμβάνουν κάποιων προσφορών του, κ.τ.λ.
Με λίγα λόγια, ο Σύλλογος όπως αποφασίστηκε, θα συνεχίσει τη λειτουργία του, μόνο με αυτούς τους, έστω λιγότερους, αλλά σταθερούς κι ενδιαφερόμενους!

γ) Όποιος άλλος επιθυμεί, είτε να βοηθήσει, είτε να εξεταστεί το θέμα εγγραφής και παρουσίας του, να ενημερώσει, είτε με παρουσία στα γραφεία, είτε μέσω άλλου μέλους, είτε με άλλο τρόπο (μέσα κι από τις σχετικές σελίδες στο facebook που άλλωστε χρησιμεύουν για καθημερινή ενημέρωση κι επικοινωνία).

δ) Μέχρι νεωτέρας, για αυτό το μήνα ο Σύλλογος θα είναι ανοιχτός κάθε Δευτέρα και κάθε Τετάρτη, από τις 8.30μμ. και μετά.
Θα υπάρχουν προς διάθεση και εισιτήρια διαρκείας των 60 ευρώ, για όσους επιθυμούν να πάρουν.


Θα ακολουθήσουν και νεότερες ενημερώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: