Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

Προσφεύγει νομικά...για Β΄ Εθνική!

Την παράνομη εισαγωγή των Ηρακλή, Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλας από το πουθενά στην Β΄ Εθνική θα κυνηγήσουν από κοινού Πανηλειακός, Οικονόμος Τσαριτσάνης και Ζάκυνθος!

Κι ενώ είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τετάρτης η τελική σύσκεψη μεταξύ ΕΠΟ, ΣούπερΛίγκας και ΦούτμπολΛιγκ ώστε να δοθεί ένα τέλος (με όποια κατάληξη) αν τελικά γίνει ή όχι το ...πραξικοπηματικό και παράνομο θέλημα υφυπουργείου Αθλητισμού και ΕΠΟ για να μπουν ως υπεράριθμοι κι από το ...πουθενά, στη Β' Εθνική, Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής (με 21 ομάδες αν γίνει αυτό και με το θέμα να εκκρεμεί τόσο καιρό), σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το πρωί εκπρόσωποι των ομάδων Οικονόμος, Πανηλειακός και Ζάκυνθος ανέθεσαν με πληρεξούσια σε δικηγορικό γραφείο της Αθήνας αίτημα συμμετοχής τους στη Β' εθνική ως πρώτοι επιλαχόντες.


Διότι σύμφωνα με τον ΚΑΠ σε περίπτωση αύξησης των ομάδων, για οποιαδήποτε κατηγορία, η συμπλήρωση τους γίνεται από τη προηγούμενη κατηγορία. Κι έτσι σε περίπτωση αύξησης των ομάδων, τις θέσεις τις καταλαμβάνουν αυτοί και σε κάθε άλλη περίπτωση θα μπλοκάρουν με κάθε μέσο. Ως έξτρα όπλο έχουν την απόφαση της ΕΠΟ με αρ 456/4-6-11 η όποια απαγορεύει τοποθέτηση ομάδας μετά από απόχη ενός είτε περισσοτέρων  στα πρωταθλήματα Α' και Β' εθνικής κάτι που συνέβη μόλις πέρσι με τη δικαίωση του Ηλυσιακού  που μετά τη διάλυση του από το Αιγάλεω τοποθετήθηκε αντί Β'  στη Γ΄ εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: