Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Σήμερα στις 19:00 Πανηλειακός - Παναιτωλικός!

Ο Πανηλειακός υποδέχεται σήμερα το απόγευμα στις 19:00 τον Παναιτωλικό στο πιο δυνατό φιλικό αγώνα προετοιμασίας που θα δώσει η ομάδα μας πριν την έναρξη των επίσημων διοργανώσεων.
 
Ο αγώνας αυτός είναι 8ος κατά σειρά φιλικός αγώνας που δίνει η ομάδα μας για την καλύτερη προετοιμασίας της ενόψει κυπέλλου και πρωταθλήματος. 

Ώρα έναρξης κανονίστηκε με την σύμφωνη γνώμη της ομάδας του Αγρινίου να είναι στις 19:00. Έτσι το ένα ημίχρονο σίγουρα θα το δούμε υπό το φως των προβολέων που πραγματικά δίνουν άλλη διάσταση στο δημοτικό στάδιο Πύργου και άλλη αίσθηση στον θεατή που παρακολουθεί έναν αγώνα έστω και φιλικό. 

Από μεριάς Πανηλειακού επιστρέφει ο Κολοβός που είχε έναν μικροτραυματισμό στο παιχνίδι με την ομάδα του Παναθηναϊκού, ενώ αμφίβολοι είναι ο Καραχάλιος, Σωτηρόπουλος, Βλαχόπουλος, Νραγκόλοφ, Μπιταξής και Ντάλλας.

Ο Παναιτωλικός που υποβιβάστηκε πέρυσι από την Superleague έχει ενισχυθεί κατά πολύ την μεταγραφική περίοδο με μοναδικό στόχο την άνοδο του ξανά στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: