Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Πανηλειακός - Κ20 Παναθηναικός 2-2 (Φωτογραφίες & Βίντεο)

Ο Πανηλειακός ήρθε ισόπαλος στο 4ο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε στο δημοτικό στάδιο Πύργου απέναντι στην πολύ καλή ομάδα νέων του Παναθηναϊκού με 2-2. Δείτε τους σκόρερ, φωτογραφίες και βίντεο με τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ απο τον αγώνα.




- Η ομάδα μας αν και καθόλα ανώτερη σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που άξιζε απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως αυτή των νέων του Παναθηναϊκού.


- Ο αγώνας αντάμειψε τους πάνω από 1.000 φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο του Πανηλειακού για να δουν την ομάδα μας, έχοντας πολύ καλό ρυθμό και στα δυο ημίχρονα, με πολλές καλές φάσεις και για τις δυο ομάδες. 

- Πολύ θετικός ο τερματοφύλακας του Πανηλειακού Αθανασόπουλος που αποσόβησε πολλές επικίνδυνες φάσεις για την ομάδα μας, με την μια ιδιαίτερα να είναι για σεμινάριο καθώς απέκρουσε τετ-α-τετ από τα δυο μέτρα! 

- Στο φιλικό αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα χρώματα του Πανηλειακού ο  Κατσαρός ο οποίος άφησε καλές εντυπώσεις.


ΤΑ ΓΚΟΛ

14' έγινε το 1-0 με γκολ του Πανηλειακού από σουτ του πολύ καλού Καραχάλιου.
31΄ο Παναθηναικός ισοφαρίζει 1 - 1 με γκολ του Αποστολόπουλου.
47' το 2-1 για τον Πανηλειακό με σουτ του Σταματέα, ύστερα από κόρνερ.
79' ισοφαρίζει 2-2 η ομάδα του ΠΑΟ και πάλι με τον πολύ καλό Αποστολόπουλο. 


ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Πανηλειακός: Αθανασόπουλος, Κουλός, Λούγκος, Κολόκας, Κολοβός (41' λ.τρ. Σταματέας), Πέτρου, Ζέλιος, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Βλαχόπουλος, Ντραγκόλοφ.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Μπρόκος, Γκρίλλας, Σαραμαντάς, Μπιταξής, Ντάλλας, Φράγκος, Σαλαπάτας, Κοτσόκολος, Κατσαρός, Δημόπουλος.

ΠΑΟ: Αλ. Αναγνωστόπουλο, Καστράτι, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Χουχούμη, Βαγγ. Αναγνωστόπουλο, Υμεράι, Κουσίδη, Αποστολόπουλο, Σταματάκη, Μαραθιανό, ενώ 
Στην επανάληψη ο Ρότσα χρησιμοποίησε και τους Μυρθιανό, Φράνκο, Γκαμάλ, Θαναηλάκη, Τσόκρη, Ντάγκρα, Χαλκιαδάκη, Βονόρτα, Λάππα, Μηνά.

* Να σημειωθεί πως πριν το ματς, τα ξημερώματα του Σαββάτου, άγνωστοι είχαν γεμίσει τον αγωνιστικό χώρο με καρφιά και θραύσματα από γυαλί. Χάρη στις προσπάθειες των ανθρώπων του Πανηλειακού, του Σταδίου καθώς και την βοήθεια μελών από τον Σύλλογο Φίλων Πανηλειακού ο χλοοτάπητας καθαρίστηκε πλήρως και το ματς διεξήχθη κανονικά.

* Μετά τη λήξη του αγώνα ο τεχνικός διευθυντής του Πανηλειακού Χρήστος Δημόπουλος απέμεινε τιμητική πλακέτα στον παλαίμαχο άσσο του Πανηλειακού Χουάν Ραμόν Ρότσα. 

Πανηλειακός - Κ20 Παναθηναϊκός (Φωτογραφίες) 

 



ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ILIA-SPORT

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: