Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Σήμερα: Πανηλειακός - Παναιγιάλειος (Τα επόμενα Φιλικά)

Τον Παναιγιάλειο θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 18:00 στο δημοτικό στάδιο Πύργου ο Πανηλειακός στο πιο ουσιαστικό ίσως φιλικό που έχει δώσει ή και που θα δώσει η ομάδα μας.

Ο Παναιγιάλειος μην ξεχνάμε ότι ανέβηκε φέτος στην Γ΄ Εθνική και ο Πανηλειακός θα τον αντιμετωπίσει στο προσεχές πρωτάθλημα κάτι που δίνει άλλη αξία στον σημερινό φιλικό αγώνα. 

Άλλο είναι να αγωνίζεσαι με ομάδες είτε μεγαλύτερης, είτε μικρότερης κατηγορία που δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να παρθούν ασφαλή συμπεράσματα και άλλο απέναντι σε μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας την οποία όπως είπαμε θα την συναντήσεις και στο πρωτάθλημα. Εκεί βγαίνουν σαφώς πιο σωστά και ασφαλή συμπεράσματα για την ετοιμότητα και την ποιότητα του όποιου παίχτη και της ομάδας γενικότερα.

Ο αγώνας που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Πύργου έχει ώρα έναρξης 18:00 το απόγευμα με την τιμή του εισιτηρίου να είναι 5 € γενική είσοδος και δωρεάν για μαθητές.
Τα επόμενα φιλικά


Ο Πανηλειακός θα δώσει άλλα 2 φιλικά τις προσεχείς ημέρες όπως ανακοινώθηκε αρμοδίως από την διοίκηση και αυτά είναι με: 

ΠΑΟ Βάρδας στις 13-09-12 ομάδα Α΄ Κατηγορίας ΕΠΣ Ηλείας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί εκτός έδρας στο γήπεδο της Βάρδας.

Παναιτωλικό την Κυριακή  16-09-12  στο δημοτικό στάδιο του Πύργου. Ο Παναιτωλικός αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική όπου υποβιβάστηκε πέρυσι απο την Α΄ Εθνική, ενώ φέτος είναι αποφασισμένος ξανά για το μεγάλο άλμα και έχει ενισχυθεί ακόμα περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: