Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Φιλικο: Πανηλειακός - Παναχαϊκή 0-2 (Φωτογραφίες - Βίντεο)

Δεν τα κατάφερε ο Πανηλειακός απέναντι στην Παναχαϊκή το βράδυ του Σαββάτου και ηττήθηκε με 0-2.













Ο Πανηλειακός φάνηκε ανέτοιμος να αντιμετωπίσει μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας αυτή την περίοδο της προετοιμασίας του κάτι φυσιολογικό αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι στην ομάδα πέραν των Κολόκα και Σωτηρόπουλου όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι καινούργιοι και δεν γνωρίζονται καθώς και ότι η περίοδος προετοιμασίας μόλις έκλεισε τις 2 εβδομάδες.

Το παρών σε αγώνα του Πανηλειακού μετά από αρκετά χρόνια έδωσε και ο μεγάλος πρώην πρόεδρος του Πανηλειακού κ. Σάκης Σταυρόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος του Πανηλειακού Κώστας Ντάβαρης μαζί με τον πρόεδρο της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια που έκατσαν δίπλα στο κ. Σταυρόπουλο.


Ο Αγώνας

- Στα του αγώνος ο Στέλιος Γιαννακόπουλος επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν απέναντι στην Πατρινή ομάδα, ξεκινώντας με τους Αθανασόπουλο κάτω από τα δοκάρια, Κουλό, Κολοβό, Κολόκα, Σαραμαντά στην άμυνα, Πέτρου, Γκρίλλα, Ντρακγόλοφ και Σαλαπάτα στο κέντρο ενώ προωθημένος ήταν ο Βλαχόπουλος και στην κορυφή της επίθεσης ο Φράγκος. Λίγο πριν τελειώσει το 1ο ημίχρονο ο Μπιταξής αντικατέστησε τον Πέτρου, ενώ με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου αγωνίστηκαν ακόμα οι Νομικός, Λούγκος, Σωτηρόπουλος, Παναγόπουλος, Μήτρου, Τσήκλος και ο Κοτσόκολος.



- Και στα δυο ημίχρονα η ομάδα μας έδειξε κάποια καλά στοιχεία αφήνοντας ελπίδες για το μέλλον που όμως θα χρειαστεί πολύ δουλειά από την πλευρά των παιχτών και του προπονητή μας για να μπορέσουν να τα συγκροτήσουν και να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο αξιόμαχό και αντάξιο του ονόματος του Πανηλειακού στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.



- Το μοναδικό εμφανές πρόβλημα που υπήρξε προχθές είναι ότι αν και οι ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει στην ομάδα μας έδειχναν αρκετά καλά στοιχεία δεν μπορούσαν να συνδυαστούν μεταξύ τους όπως έπρεπε κάτι που είναι απόρροια του πολύ λίγου χρόνου που είναι μαζί.



- Σε γενικές γραμμές όμως όπως είπαμε ο Πανηλειακός άφησε καλές εντυπώσεις απέναντι σε μία πιο έμπειρη ομάδα που κατάφερε και σκόραρε σε δυο φάσεις αδράνειας της δικής μας ομάδας πρώτα με κεφαλιά του Γκούρτσα πριν συμπληρωθεί το πρώτο 5αλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, ενώ με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο αφού και πάλι στο πρώτο 10λεπτο ο Γκούρτσας από πλάγια θέση με ένα ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο γάμα του Αθανασόπουλου, ύστερα από σέντρα του Μπρέσκα.



Η Παναχαϊκή αγωνίστηκε με τους Κυριακόπουλο, Σπίνουλα, Κοιλιάρα, Σαλαμαστράκη, Βοσκόπουλο, Γκούρτσα, Βούνκ, Σολάκη, Καραμανλή, Ουρτάδο, Μπρέσκα. Ενώ στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Πίτκας, Κωνσταντινίδης, Κοκκίνης, Βασιλαντωνόπουλος, Σεϊτάι, Μπόντε.


ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: