Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΈΞΩ: Μουρατίδης, Παπαδόπουλος ΜΕΣΑ: Κατσαρός, Μπρόκος

2 μεταγραφές και 2 αποχωρήσεις είχαμε τις τελευταίες μέρες στο στρατόπεδο του Πανηλειακού καθώς αποχώρησαν οι Μουρατίδης (μεσοεπιθετικός) και Παπαδόπουλος (Τερματοφύλακας), ενώ από την άλλη αποκτήθηκαν ο 18χρονος Σταύρος Μπρόκος και ο 34χρονος μεσοεπιθετικός Γιάννης Κατσαρός από τον Απόλλωνα Αθηνών.







Σταύρος Μπρόκος

Ο Σταύρος Μπρόκος είναι 18 χρονών αγωνίζεται στην θέση του Τερματοφύλακα και δοκιμάστηκε από τον Στέλιο Γιαννακόπουλο ο οποίος έμεινε ευχαριστημένος και έτσι έδωσε το πράσινο φως για τον ερχομό του νεαρού στην ομάδα μας. Ο Μπρόκος ο οποίος προέρχεται από τον Ο.Φ.Η. (είχε προωθηθεί πρόσφατα στην μεγάλη ομάδα του νησιού) δόθηκε στην ομάδα μας ως δανεικός για 1 χρόνο.



Φωτογραφίες του Σταύρου Μπρόκου με την φανέλα του Ο.Φ.Η








Γιάννης Κατσαρός

Ο Γιάννης Κατσαρός είναι 34 χρονών μέσοεπιθετικός τον οποίο συναντήσαμε πέρυσι αφού αγωνιζόταν στην ομάδα του Απόλλωνα Αθηνών. 
Πρόκειται για έναν γυρολόγο των γηπέδων (έχει αγωνιστεί σε 13 ομάδες) με μεγάλη εμπειρία και έφεση στο σκοράρισμα. Έχει αγωνιστεί λοιπόν ακόμα σε Καλλιθέα, Μακεδονικό, Διαγόρα Ρόδου, Ολυμπιακό Βόλου, Παναιτωλικό, Καλαμάτα, ΠΑΕ Θράκης, Ηλυσιακό, ΠΑΣ Γιάννενα, Πανιώνιο, Απόλλωνα Κρύα Βρύσης και Αγροτικό Αστέρα.
Με την φανέλα του Απόλλωνα Αθηνών
Με την φανέλα της Καλλιθέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: