Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Πανηλειακός - Παναιτωλικός 2-0 (Φωτογραφίες & Βίντεο)

Αισθητά ανεβασμένος ο Πανηλειακός απο τα προηγούμενα φιλικά νίκησε τον Παναιτωλικό με 2-0!






















Η ομάδα μας μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση κατάφερε και κέρδισε δίκαια σημειώνοντας ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο. Το πρώτο ήρθε στο 11΄ μετά από μια πολύ καλή κούρσα του Σαλαπάτα ο οποίος σέντραρε και ο Ιωάννου (Παναιτωλικού) σε υπερένταση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (αυτογκόλ). Βέβαια αν η μπάλα πέρναγε παραφυλούσε ο Παναγόπουλος που από μισό μέτρο απόσταση δεν θα αστοχούσε.
Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον Παναιτωλικό να πιέζει, είχε ένα δοκάρι με τον Ντιμπαλά, αλλά χωρίς να καταφέρνει να ισοφαρίσει και έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο με 1-0 υπέρ του Πανηλειακού.



Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανηλειακός μπήκε πολύ δυνατά παίζοντας στα ίσα μια ομάδα πιο έμπειρη όπως του Παναιτωλικού που έχει φέτος ως στόχο την άνοδο στην Α΄ Εθνική κατηγορία. Έτσι στο 80΄ μετά από φάση διαρκείας ο Πανηλειακός κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Παναιτωλικού το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο διακριθείς Σαλαπάτας διαμορφώνοντας το 2-0 υπέρ της ομάδας μας. Είχε προηγηθεί κοντινό πλασέ του Παναγόπουλου το οποίο έσωσε κυριολεκτικά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού



Διακρίθηκαν για τον Πανηλειακό οι: Κουλός, Οικονομόπουλος, Σαλαπάτας, Πέτρου και ο Κολόκας.

Ο Κατσαρός με τον Δάρλα σταμάτησαν για λίγα λεπτά το παιχνίδι

Δεν έλειψαν οι αψιμαχίες καθώς και ο Δάρλας "αρπάχτηκε" με τον Κατσαρό, ενώ και ο Μπρογκντάνοβιτς χτύπησε εν ψυχρώ τον Μήτρου κάτι απαράδεκτο για επαγγελματία ποδοσφαιριστή και δη σε φιλικό αγώνα. 



Οι συνθέσεις:

Πανηλειακός: Αθανασόπουλος, Κουλός, Λούγκος (80' Σαραμαντάς), Κολοβός, Κολόκας, Πέτρου(85' Κάτσικας), Οικονομόπουλος(86' Κοτσόκολος), Σαλαπάτας, Μήτρου(70' Γκρίλλας), Παναγόπουλος(82' Τζουμάκας), Κατσαρός (62' Φράγκος). 

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Μπακάκης, Γκόλιας, Αγκουάρο, Ιωάννου, Μπογκντάνοβιτς, Μητρόπουλος, Φαβάλι, Ντιμπαλά, Δάρλας, Καμαρά. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μεταξούλης, Σφακιανάκης, Κούσας, Κουτσοσπύρος, Τσάπαλος, Μύγας, Μήλιος, Πασσάς.



Πανηλειακός - Παναιτωλικός (Βίντεο)


Δεν υπάρχουν σχόλια: