Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Κλείνουν τα γραφεία του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού! - Σήμερα η τελευταία συνέλευση!!

Τεράστια προβλήματα έχει ο εδώ και ένα χρόνο στεγασμένος Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού! 
Ο Σύλλογος που φέτος έδωσε άλλη ώθηση στην ομάδα σπρώχνοντας την να υπερβάλει εαυτόν και να κυνηγήσει το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος δυστυχώς αδυνατεί να συνεχίσει καθώς τα προβλήματα από την συστηματική αδιαφορία της πόλης του Πύργου καθώς και των εγγεγραμμένων μελών της τα οποία δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους οδηγούν στο κλείσιμο του.



Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Επείγον κάλεσμα για συνέλευση απευθύνει ο Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού και σε σχετικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε, αναφέρονται τα εξής: 

"Αν δεν αλλάξετε κάτι ΕΣΕΙΣ τη Δευτέρα, τα γραφεία ΞΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου και κλείνουν... 

Δυο βασικά προβλήματα που υπήρχαν και πριν, αλλά και παραμένουν, οδηγούν ΠΛΕΟΝ σε κλείσιμο τα γραφεία του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού! Το ένα είναι η συνεχιζόμενη έλλειψη βοήθειας από μέλη ή φίλους (τουλάχιστον τη συνδρομή του ιδιαίτερα χαμηλού ποσού των 5 ευρώ το μήνα)! 

Το άλλο είναι ότι, όλο το διάστημα της λειτουργίας του Συλλόγου, έχουν μείνει σε εκκρεμότητα κάποια τεχνικά - νομικά θέματα για τα οποία μόνο ένα - δυο άτομα προσπάθησαν να τα καλύψουν (αλλά πλέον κι αυτοί δε μπορούν άλλο μόνοι τους! 

Υπενθυμίζεται ότι και στην τελευταία συνέλευση, και πολλές άλλες φορές ακόμα τους τελευταίους μήνες, έγινε αναλυτική ενημέρωση για τη λειτουργία του Συλλόγου αλλά και γνωστοποίηση της μεγάλης οικονομικής ανάγκης που υπάρχει για να συνεχίσουν να λειτουργούν τα γραφεία, όπως επίσης να προχωρήσουν και κάποιες άλλες βασικές ΝΟΜΙΚΕΣ ενέργειες που απαιτούνται (κι έχουν σχέση με το ίδιο θέμα). 

Οι πιο πολλοί, δεν ασχοληθήκατε ως τώρα! Γι' αυτό καλούνται έστω αυτή την ύστατη στιγμή, όλα τα μέλη κι όλοι οι φίλοι να συνεισφέρουν (όποιος μπορεί και κάτι περισσότερο, δεκτό κι αυτό) για να διατηρηθεί ο Σύλλογος στα γραφεία του στον Πύργο (οδός Μπιζανίου 7, 2ος όροφος). Και στα δυο θέματα που προαναφέρθηκαν. Γιατί και τα ΔΥΟ ΜΑΖΙ πρέπει να λυθούν. Και να παρευρεθείτε ΟΛΟΙ (αν θέλετε και καταλαβαίνετε...) τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μμ. στα γραφεία. Έχει άλλωστε γνωστοποιηθεί από την προηγούμενη συνέλευση, ότι πλέον η προσωρινή Επιτροπή, έχει αποφασίσει, μετά τη συνεχιζόμενη κατάσταση να ΜΗ συνεχιστεί η λειτουργία γραφείων! 

Και αν δεν αλλάξετε κάτι ΕΣΕΙΣ τη Δευτέρα, τα γραφεία ΞΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: