Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

3ο Φιλικο Προετοιμασίας: Πανηλειακός - Παναρκαδικός

Ο Πανηλειακός συνεχίζει τα φιλικά προετοιμασίας και αύριο Τετάρτη 05 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει την ιστορική ομάδα της Αρκαδίας τον Παναρκαδικό!Ο Παναρκαδικός κατά την περσινή περίοδο κατέκτησε το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αρκαδίας και φέτος θα αγωνιστεί στην Δ΄ Εθνική και συγκεκριμένα στον 6ο όμιλο αντίπαλος με τις Ηλειακές ομάδες.


Τον Παναρκαδικό ο Πανηλειακός έχει να τον αντιμετωπίσει σε επίσημο αγώνα από το 1993-94 όπου η ομάδα μας είχε ηττηθεί στην Αρκαδία με 1-0, ενώ στον Πύργο ο Πανηλειακός είχε επικρατήσει με 6-0. Στην ομάδα τότε αγωνιζόταν και ο τωρινός προπονητής μας Στέλιος Γιαννακόπουλος όπου με παρέα του τους Τζόρτζεβιτς, Στράντζαλη, Τσιώλη, Αλέμη, Κολοσκόπη, Κουμουλίδη και τα άλλα παιδιά είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με χαρακτηριστική ευκολία.

Πανηλειακός 1993-94
Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ (Άνοδος στην Β΄ Εθνική)
Πάνω αριστερά: Λυρής, Γκιτσιούδης, Βαταμίδης, Κολοσκόπης, Σωτηρόπουλος, Τζόρτζεβιτς
Κάτω Αριστερά: Στράντζαλης, Κουμουλίδης, Γιαννακόπουλος, Αλέμης, ΤσιώληςΟ φιλικός αγώνας ξεκινάει στις 18:00 το απόγευμα και η τιμή του εισιτηρίου σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης θα είναι στα 5€.


Το επόμενο φιλικό για την ομάδα μας θα είναι το Σάββατο 08 Σεπτεμβρίου απέναντι στον Παναθηναϊκό ο οποίος θα κατέβει με όλους τους ποδοσφαιριστές του πέραν των διεθνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: