Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

3ο Φιλικο Προετοιμασίας: Πανηλειακός - Παναρκαδικός

Ο Πανηλειακός συνεχίζει τα φιλικά προετοιμασίας και αύριο Τετάρτη 05 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει την ιστορική ομάδα της Αρκαδίας τον Παναρκαδικό!



Ο Παναρκαδικός κατά την περσινή περίοδο κατέκτησε το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αρκαδίας και φέτος θα αγωνιστεί στην Δ΄ Εθνική και συγκεκριμένα στον 6ο όμιλο αντίπαλος με τις Ηλειακές ομάδες.






Τον Παναρκαδικό ο Πανηλειακός έχει να τον αντιμετωπίσει σε επίσημο αγώνα από το 1993-94 όπου η ομάδα μας είχε ηττηθεί στην Αρκαδία με 1-0, ενώ στον Πύργο ο Πανηλειακός είχε επικρατήσει με 6-0. Στην ομάδα τότε αγωνιζόταν και ο τωρινός προπονητής μας Στέλιος Γιαννακόπουλος όπου με παρέα του τους Τζόρτζεβιτς, Στράντζαλη, Τσιώλη, Αλέμη, Κολοσκόπη, Κουμουλίδη και τα άλλα παιδιά είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με χαρακτηριστική ευκολία.

Πανηλειακός 1993-94
Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ (Άνοδος στην Β΄ Εθνική)
Πάνω αριστερά: Λυρής, Γκιτσιούδης, Βαταμίδης, Κολοσκόπης, Σωτηρόπουλος, Τζόρτζεβιτς
Κάτω Αριστερά: Στράντζαλης, Κουμουλίδης, Γιαννακόπουλος, Αλέμης, Τσιώλης



Ο φιλικός αγώνας ξεκινάει στις 18:00 το απόγευμα και η τιμή του εισιτηρίου σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης θα είναι στα 5€.


Το επόμενο φιλικό για την ομάδα μας θα είναι το Σάββατο 08 Σεπτεμβρίου απέναντι στον Παναθηναϊκό ο οποίος θα κατέβει με όλους τους ποδοσφαιριστές του πέραν των διεθνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: