Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Πανηλειακός - Παναιγιάλειος 1-0 (Φωτογραφίες & Βίντεο)

Μέτριος ο Πανηλειακός κατάφερε και νίκησε με 1-0 τον ακόμη πιο μέτριο Παναιγιάλειο σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.


Στο πρώτο σοβαρό φιλικό αγώνα που έδωσε η ομάδα μας απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα συναντήσουμε και στο πρωτάθλημα, ο Πανηλειακός κατάφερε με ένα καταπληκτικό σουτ του Παναγόπουλου στο 19΄ να πάρει τελικά τη νίκη με 1-0.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μέτριο με κάποια λάθη από μεριάς Πανηλειακού που έδωσε την ξεκάθαρη πλέον εντύπωση ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά μέσα στον χρόνο που του απομένει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος.
Χρόνος που υπάρχει αφού το πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει σε περίπου 1 μήνα!
Με τον Πανηλειακό δεν αγωνίστηκαν λόγω κάποιων τραυματισμών οι Πέτρου, Σωτηρόπουλος και Κολοβός.


Ο Παναγόπουλος μόλις έχει σκοράρει πετυχαίνοντας
το τελικό όπως αποδείχτηκε 1-0 υπέρ του Πανηλειακού
Ο Παναιγιάλειος από την άλλη δεν έπεισε και μάλλον και αυτοί χρειάζονται αρκετή δουλειά εν όψη πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αιγίου δεν απείλησε ουσιαστικά τον Πανηλειακό και αν μπορεί να τις καταλογιστεί ένα προσόν αυτό είναι της πίεσης που ανάγκασε τους παίχτες μας σε λάθη κυρίως από τον χώρο του κέντρου και πίσω.


Οι Συνθέσεις



Πανηλειακός: Αθανασόπουλος, Κουλός, Λούγκος, Κολόκας, Σταματέας, Κοτσόκολος, Σαλαπάτας, Ντάλλας, Παναγόπουλος, Βλαχόπουλος, Ντραγκόλοφ.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Φράγκος, Κατσαρός, Μπιταξής, Μήτρου, Τζουμάκας, Νομικός, Σαραμαντάς, Οικονομόπουλος.

Παναιγιάλειος: Καράδαης, Ρέλλας, Παπαχρήστος (37' λ.τρ. Σανδραβέλης). Τ. Παπαδόπουλος, Ακπαρίδης, Σούλης, Μπούνας, Μπουρλάκης, Γκοτσούλιας, Σκαρτσίλας, Λαζανάς.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Μπουλούμπασης, Μπαλτιμάς, Θεοφανόπουλος, Δαλιάνης, Μαυρόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Διαμαντόπουλος, Λαλαής.



Το επόμενο φιλικό για τον Πανηλειακό διεξάγεται σήμερα στον γήπεδο της Βάρδα απέναντι στον τοπικό ΠΑΟ Βάρδας ομάδα Α΄ Κατηγορίας ΕΠΣ Ηλείας που φέτος αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία. Ο αγώνας θα ξεκινήσεις στις 17:30.


ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΒΙΝΤΕΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια: