Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Παναγιώτης Καραχάλιος "Όνειρό μου είναι να αγωνιστώ με τον Πανηλειακό στην Σούπερ Λιγκ"


Συνέντευξη του επιθετικού του Πανηλειακού Παναγιώτη Καραχάλιου στην εφ. Πρωινή και την Μαρία Καραντώνη.
























Χαρακτηρίζεται για την επιθετική του δεινότητα και είναι ευτύχημα για τον Πανηλειακό, να τον έχει στο έμψυχο δυναμικό του. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Καραχάλιο, τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής με τη φανέλα της Γλυφάδας. Ο 25χρονος επιθετικός, με θητεία και στη Β' Εθνική με τη φανέλα του Εθνικού Πειραιώς, μιλάει για τον φετινό Πανηλειακό, τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, ενώ μας αποκαλύπτει και το μεγάλο του όνειρο...

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Πέρυσι ανεδείχθης πρώτος σκόρερ της Γ' Εθνικής με τη φανέλα της Γλυφάδας. Πιστεύεις ότι θα μπορούσες να τα καταφέρεις και φέτος;
« Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και στις δυνάμεις μου. Ωστόσο δε θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω ή να υποσχεθώ κάτι. Προτιμώ να "μιλήσω" μέσα στο γήπεδο. Άλλωστε ο αγωνιστικός χώρος είναι ο "καθρέφτης" για όλους μας» .

Σίγουρα θα είχες προτάσεις κι από άλλες ομάδες. Με ποιο κριτήριο επέλεξες τον Πανηλειακό;
«Η αλήθεια είναι ότι είχα πολλές προτάσεις και μάλιστα και από ομάδες ανώτερων κατηγοριών. Εγώ όμως προτίμησα τον Πανηλειακό και στο να καταλήξω σ' αυτήν την επιλογή έπαιξε ρόλο η παρουσία τόσο του Στέλιου Γιαννακόπουλου, όσο και του κ. Χρήστου Δημόπουλου. Ήταν πολύ μεγάλο το δέλεαρ για μένα, το να συνεργαστώ με ανθρώπους που έχουν αφήσει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Η παρουσία του Στέλιου Γιαννακόπουλου, λοιπόν, αλλά και του Χρ. Δημόπουλου διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην απόφασή σου.
 «Όπως προανέφερα, η παρουσία τους ήταν το βασικό κριτήριο κατά την λήψη της απόφασής μου. . Νιώθω τυχερός που έχουν την τύχη να συνεργαστώ μ' αυτές τις μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Όλοι γνωρίσαμε τον «Στέλιο» για τις ικανότητές του ως ποδοσφαιριστή. Με τον Πανηλειακό παίρνει το... βάπτισμα του πυρός και ως προπονητής. Ποια η γνώμη σου για τις προπονητικές του ικανότητες;
« Καταρχάς θα ήθελα να του ευχηθώ καλή αρχή. Από εκεί και πέρα οι εμπειρίες του ως παίκτη τον βοηθούν και στην προπονητική. Το μεγάλου του ατού είναι ότι θα σου πάρει από τον κάθε ποδοσφαιριστή το 100 τοις 100 των δυνατοτήτων του. Ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει από κάθε ποδοσφαιριστή, γιατί έχει τον τρόπο να του το περάσει. Θεωρώ ότι έχει όλα τα προσόντα και τις ικανότητες να γράψει ιστορία και σαν προπονητής».

Ο Πανηλειακός έχασε πέρυσι στο... νήμα την άνοδο στην Β' Εθνική. Πιστεύεις φέτος μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος;
«Θεωρώ ότι φέτος θα είμαστε εμείς που θα ανέβουμε κατηγορία. Άλλωστε ο Πανηλειακός θα πρέπει να επιστρέψει εκεί που του αρμόζει».

Ποιες ομάδες θεωρείς ως τους σημαντικότερους αντιπάλους μας για την άνοδο;
«Κατά την άποψη μου, αν εμείς παρουσιαστούμε όπως πρέπει στο πρωτάθλημα, δε θα έχουμε αντίπαλο στην υπόθεση άνοδος».

Πως κρίνεις το «κλίμα» στον Πανηλειακό;
«Θεωρώ ότι στην ομάδα υπάρχει ένα εξαιρετικό κλίμα και λειτουργούμε σαν οικογένεια. Σ' αυτό βέβαια βοηθάει πολύ και ο προπονητής μας, που μας έχει κάνει να βλέπουμε τον Πανηλειακό σαν "οικογένεια"».

 Σε ποια ομάδα θα ήθελες κάποια στιγμή να αγωνιστείς;
«Όνειρό μου είναι να αγωνιστώ με τον Πανηλειακό στην Σούπερ Λιγκ... Πιστεύω ότι, αν συνεχίσουμε έτσι, το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα».

Who is who
Ο Παναγιώτης Καραχάλιος γεννήθηκε στις 4/11/1987 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα της γειτονιάς του, την ΑΕ Ιλίου, για να πάει στη συνέχεια στον Αχαρναϊκό, στον οποίο έμεινε 3 χρόνια. Από εκεί μετεγράφη στον Αίαντα Σαλαμίνας, όπου έμεινε ένα χρόνο, για να αγωνιστεί στη συνέχεια στον Παναργειακό. Επόμενος «σταθμός» του ήταν ο ιστορικός Εθνικός Πειραιώς, με τον οποίο είχε 60 συμμετοχές όταν η ομάδα αγωνιζόταν στη Β' Εθνική, ενώ την περασμένη αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε για λογιαριασμό της Γλυφάδας, με τη φανέλα της οποίας πέτυχε 11 γκολ σε 17 ματς και αναδείχτηκε έτσι πρώτος σκόρερ της κατηγορίας.

1 σχόλιο:

nakeishaiannaccone είπε...

titanium arts - titanium arts
TITanium Arts | titanium 170 welder TITanium Arts. Description. edc titanium T-shirts, posters, titanium trim reviews stickers, t-shirts, stickers, and titanium chain more. T-shirt designs, artists and merchandise. titanium flat iron