Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Οι Ντάβαρης, Αντωνίου και Μπράβος στο Onsports!

Το Onsports επικοινώνησε με τους πρωταγωνιστές του Πανηλειακού και μίλησαν για την κατάκτηση του άτυπου τίτλου του πρωταθλητή χειμώνα στο νότιο όμιλο της Football League 2.
Ο διοικητικός επικεφαλής του Πανηλειακού, Κώστας Ντάβαρης, ο προπονητής της ομάδας, Σωτήρης Αντωνίου, και ο παίκτης των «ερυθρόλευκων», Δημήτρης Μπράβος, με δηλώσεις τους στο Onsports αναφέρθηκαν στην πολύ καλή πορεία του Πανηλειακού και στο πρωτάθλημα του νοτίου ομίλου της Football League 2:




Ντάβαρης: «Δεν είναι τυχαία η πορεία της ομάδας»

Ο Κώστας Ντάβαρης έκανε μέσω του Onsports μία αναφορά τον πρώτο γύρο του νοτίου ομίλου της Football League 2 και υποστήριξε ότι η πορεία του Πανηλειακού στηρίζεται στη συνεχή, σκληρή δουλειά και προσπάθεια.
Ο επικεφαλής της διοίκησης του Πανηλειακού παραδέχθηκε ότι η ομάδα του είναι το φαβορί της ανόδου μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον ΑΟ Γλυφάδας και ξεκαθάρισε πως πίστευε ότι εξαρχής ο Πανηλειακός θα πρωταγωνιστήσει, γιατί η ομάδα και ο κόσμος της διψούν για μπάλα και πρωταθλητισμό:

«Εγώ θέλω να μεταφέρω στους παίκτες μας, τον προπονητή μας και σε όλα τα υπόλοιπα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος συγχαρητήρια για την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας. Δεν είναι τυχαία, αλλά στηρίζεται σε συνεχή και σκληρή δουλειά και προσπάθεια.

Ως διοικητικός επικεφαλής θα συνεχίσω να προσπαθώ και δεν θα σταματήσω να λέω ότι ο Πανηλειακός ανήκει στον κόσμο του, ανήκει σε όλο τον Πύργο και σε όλη την Ηλεία. Αυτή είναι και πρέπει να είναι η δύναμή της. Χωρίς τη βοήθεια όλων δε γίνεται τίποτα.

Ο Πανηλειακός δεν ήταν εξαρχής από τα φαβορί για όσους δεν γνωρίζουν. Κάναμε με τον προπονητή μια πολύ καλή ομάδα, κρατήσαμε το βασικό κορμό, παίκτες από την περσινή σεζόν και έχουμε οκτώ παίκτες από τον Πύργο, ενώ φέραμε ποδοσφαιριστές που πλαισίωσαν τα ταλαντούχα παιδιά που διψούν για να παίξουν μπάλα και θέλουν να βγουν πρωταθλητές.
Ο κόσμος διψά για να δει αυτή την ιστορική ομάδα στις μεγάλες κατηγορίες. Το δείχνει κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Έχουμε τον πιο πολύ κόσμο σε αυτή την κατηγορία.

Όλοι μας θα κάνουμε τα πάντα στη συνέχεια, ώστε οι νέες επιτυχίες που θα έρθουν να δώσουν διάρκεια στα ήδη πολύ μεγάλα επιτεύγματα της ομάδας, στην πρωτοπορία του βαθμολογικού πίνακα και τη διεκδίκηση της ανόδου, που είναι ο στόχος του Πανηλειακού.
Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα, αλλά πιστεύω ότι προσπαθούμε να τα λύνουμε έστω και αργοπορημένα. Πιστεύω ότι από το δικό μας όμιλο, δύο θα ανέβουν απευθείας και ο τρίτος με τον τρίτο του 2ου ομίλου θα παίξουν μπαράζ.
Ο Απόλλων Σμύρνης και ο ΑΟ Γλυφάδας είναι καλές ομάδες και πιστεύω ότι μαζί με τον Πανηλειακό θα ανέβουν στην Football League. Μας δίνει το δικαίωμα να το πιστεύουμε το γεγονός ότι θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα της Football League ο Διαγόρας, ενώ ακούγεται και για άλλες ομάδες.

Η ομάδα μας και τυπικά είναι πρωταθλήτρια χειμώνα, ενώ τα αγωνιστικά δείγματα γραφής είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικά. Ο αγώνας συνεχίζεται».



Αντωνίου: «Έχουμε ομάδα με ενθουσιασμό, δίψα και φιλοδοξίες»

Τα στοιχεία που διαθέτει ο Πανηλειακός και του έχουν δώσει το δικαίωμα να είναι πρωταθλητής χειμώνα και να ελπίζει στην απευθείας άνοδο στην Football League παρέθεσε στο Onsports ο Σωτήρης Αντωνίου.

Ο τεχνικός του Πανηλειακού έκανε το σχόλιό του για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, τον οποίο χαρακτήρισε αρκετά επιτυχημένο για την ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα τονίζοντας ότι ξεκάθαρα φαβορί για την άνοδο είναι ο Πανηλειακός και ο Απόλλων Σμύρνης.

Αναλυτικά τα όσα σχολίασε ο Σωτήρης Αντωνίου στο Onsports:

«Για εμάς ο πρώτος γύρος είναι αρκετά επιτυχημένος. Το βασικό στοιχείο που έχουμε και βρισκόμαστε στη πρώτη θέση είναι η σταθερότητα από την έναρξη της προετοιμασίας. Έχουμε μία ομάδα με αρκετό ενθουσιασμό, με μικρό μέσο όρο ηλικίας, ενώ η δίψα και οι φιλοδοξίες που έχουν οι ποδοσφαιριστές και εγώ ο ίδιος μας οδηγούν σε μία πολύ καλή πορεία. Ευελπιστούμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια στο δεύτερο γύρο.

Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, στον πάτο της βαθμολογίας θα γίνει ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα για τη σωτηρία των ομάδων. Ενώ ο Πανηλεαικός και ο Απόλλων Σμύρνης είναι ξεκάθαρα οι δύο συνδιεκδικητές του τίτλου. Κατά την προσωπική μου γνώμη η τρίτη ομάδα που θα πάει στα μπαράζ είναι ο ΑΟ Γλυφάδας, γιατί διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην κατηγορία.

Αν υπήρξε κάποιο σημείο που ήταν κομβικό για τη συνέχεια: «Το διπλό επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Ήταν ένα παιχνίδι ορόσημο. Πήραμε κεφάλι στη βαθμολογία από την πρώτη στιγμή. Δεν χάσαμε επαφή με την πρώτη θέση και στο δεύτερο γύρο αν εκμεταλλευθούμε την έδρα μας και πάρουμε επτά με οκτώ πόντους εκτός, τότε νομίζω ότι θα έχουμε τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα».

Για το αν τον φοβίζει κάτι εν όψει συνέχειας: «Δεν μας φοβίζει τίποτα, μόνο ο κακός εαυτός μας», ενώ για τα οικονομικά προβλήματα είπε:

«Στη Γ’ Εθνική, αν εξαιρέσουμε τον Απόλλωνα Σμύρνης και τη Γλυφάδα, είτε λίγο είτε πολύ, όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα».



Μπράβος: «Μας βοήθησε το καλό ξεκίνημα»

Για το συναίσθημα που νιώθει όντας πρωταθλητής χειμώνα μίλησε στο Onsports ο Δημήτρης Μπράβος, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε στα σημεία που βοήθησαν τους παίκτες του Πανηλειακού να πιστέψουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Μπράβος υποστήριξε ότι το σημείο «κλειδί» για τη συνέχεια ήταν το «διπλό» του Πανηλειακού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη:

«Είναι περίεργο συναίσθημα. Είμαστε πρωταθλητές χειμώνα, αλλά είναι άτυπος ο τίτλος. Ας ήμουν πέμπτος και ας τερμάτιζα πρώτος στο τέλος του πρωταθλήματος!» είπε χαριτολογώντας ο Δημήτρης Μπράβος και συνέχισε:

«Είναι ένα πρωτάθλημα με ιδιαιτερότητες. Δεν ξεκινήσαμε με τον τίτλο του φαβορί, αλλά με στόχο να πάμε όσο γίνεται πιο ψηλά. Τουλάχιστον στην τέταρτη- πέμπτη θέση. Από εκεί και πέρα τα παιχνίδια στις πρώτες αγωνιστικές με Χανιά, Ρούβα και Ηλυσιακό, μας έδωσαν το δικαίωμα να συνεχίσουμε για κάτι καλύτερο. Πιστεύω ότι το καλό ξεκίνημα μας βοήθησε και μας έδειξε ότι μπορούμε να είμαστε στην κορυφή. Ο Απόλλων Σμύρνης είχε απώλειες και παραμείναμε στην πρώτη θέση. Έχουμε μία ομάδα, που δεν εξαρτάται από κάποιον συγκεκριμένο παίκτη, ενώ έχουμε και καλό προπονητή.

Καταλάβαμε ότι όλες τις ομάδες μπορούμε να τις χτυπήσουμε. Ήρθε η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα από την Προοδευτική, όμως αντιληφθήκαμε ότι οι ομάδες είναι στο ίδιο σκαρί.

Το διπλό στον Απόλλωνα μας βοήθησε πολύ και πιστέψαμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Στραβοπατούσαν οι άλλες ομάδες και εμείς συνεχίζαμε. Αν δεν χάναμε το παιχνίδι με τη Γλυφάδα, θα ήμασταν πρώτοι με μεγαλύτερη διαφορά, όμως είναι από τα ματς που από την αρχή τα θεωρείς από τα δύσκολα του πρωταθλήματος. Ο Απόλλων και εμείς είμαστε τα φαβορί για την άνοδο. Κάθε παιχνίδι είναι όμως δύσκολο και έχει ενδιαφέρον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: