Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Εκδομή στα Χανιά!!!

Κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα θα βρίσκονται σε ακόμη ένα εκτός έδρας ματς, αυτή τη φορά, κόντρα στον ΑΟΧ στα Χανιά, οι οπαδοί του Πανηλειακού!

 

Ο Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού, Οι Red Boys μαζί με μέλη του Paniliakos Athens club διοργανώνουν εκδρομή για την Κρήτη, για το παιχνίδι του Πανηλειακού με τον ΑΟΧ στα Περιβόλια, με το σύνθημα Πύργο γερά, γερά, διπλό μες στα Χανιά.


Το δελτίο Τύπου των οπαδών αναφέρει τα εξής:
Πρωταθλητής χειμώνα ο Πανηλειακός, που αν και είχε ρεπό, ο συνδυασμός των υπόλοιπων αποτελεσμάτων τον διατήρησε μόνο πρώτο στο ρετιρέ της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Football League 2. Ίσως τελικά φέτος και η τύχη να είναι με το μέρος μας...Το πρωτάθλημα όμως έχει άλλο τόσο ακόμα μέχρι, Θεού θέλοντος, να πανηγυρίσουμε την άνοδο στη Football League! 

Η μάχη συνεχίζεται, αρχής γενομένης από το προσεχές ματς, την Κυριακή 11/03, στα Χανιά Κρήτης, με αντίπαλο τον τοπικό Α.Ο.Χ.! Επειδή η ομάδα ποτέ δεν παίζει μόνη της ,ο Σύλλογος Φίλων, οι Red Boys μαζί με μέλη του Paniliakos Athens club, διοργανώνουν εκδρομή (μία από τις πιο μακρινές στην ιστορία τους, μετά από Έδεσσα, Καλαμαριά, Ξάνθη κτλ). 

Πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους υπάρχουν στις σελίδες μας στο facebook, καθώς επίσης και στα γραφεία του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού (Μπιζανίου 7-2ος όροφος, καθημερινά μετά τις 6.00 μ.μ.)! Όλοι κοντά στην ομάδα που φέτος...θα μας τρελάνει! Ας πραγματοποιήσουμε την πιο ιστορική μας εκδρομή ,κάνοντας και πάλι όλη την Ελλάδα να (παρα)μιλάει για πάρτη μας!

ΠΥΡΓΟ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ, ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: