Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Γιάννης Γεωργαράς "Στο κύπελλο ο Πανηλειακός ήταν καλύτερος αλλά έχασε"

Ο Γιάννης Γεωργαράς
Ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Αθηνών και πρώην του Πανηλειακού Γιάννης Γεωργαράς μιλάει στον Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλο και την εφημερίδα "Πρώτη" για την ομάδα μας, τον άδικο για αυτόν αποκλεισμό του Πανηλειακού στο Κύπελλο και άλλα πολλά.











Ο Γιάννης Γεωργαράς ανέλαβε πριν λίγες μέρες την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης αντικαθιστώντας τον Στάθη Σταθόπουλο στην τεχνική ηγεσία. Ο Γεωργαράς έχει ξανακαθίσει στον πάγκο του Απόλλωνα και τον είχαμε συναντήσει τότε στον επεισοδιακό αγώνα της Ριζούπολης το 2007. Στον Πανηλειακό ήρθε το 2008 ως αντικαταστάτης του Ντίνου Ράπτη τέλη Νοεμβρίου και έκατσε στον πάγκο της ομάδας μας έως τα τέλη του Μαΐου.

Η Συνέντευξη στην Εφ. Πρώτη

Για την δύσκολη αποστολή να ανεβάσει την ομάδα του Απόλλωνα στη Β΄ Εθνική: 
"Καταρχήν δεν πηγαίνω με την ιδιότητα του Απολλωνιστή. Στην ομάδα ο ρόλος μου θα είναι διαφορετικός.
Δεν έχω ακόμα πλήρη εικόνα για την ομάδα. Ούτε και μπορώ να κάνω κάποια εκτίμηση για το πρωτάθλημα. Έχουμε ακόμα οκτώ παιχνίδια. Ο δρόμος είναι μακρύς".

Για τους λόγους τους οποίους ο Απόλλωνας δεν μπόρεσε να παραμείνει στην πρώτη θέση, αν υπήρξε πρόβλημα ψυχολογίας στην ομάδα:
"Δεν θα ήταν ηθικό και δεν πρέπει να κάνω κριτική στον προκάτοχό μου. Ένας προπονητής ποτέ δεν έχει τον χρόνο με το μέρος του έτσι ώστε να αποδώσει καρπούς το έργο του. Ωστόσο ο κ. Σταθόπουλος παραδίδει τον Απόλλωνα σε πολύ καλή κατάσταση".

Για τον Πανηλειακό, τον οποίο ο κ. Γεωργαράς παρακολούθησε και στα δυο παιχνίδια της Ριζούπολης:
"Ο Πανηλειακός διαθέτει μια πάρα πολύ καλή ομάδα και παρακολουθώ την πορεία του. Έχει ακόμα μέσα παιδιά με τα οποία συνεργάστηκα και αγαπώ.
Στο παιχνίδι του Κυπέλλου ήταν καλύτερος αλλά έχασε. Στο πρωτάθλημα κατάφερε να κερδίσει χωρίς ωστόσο να είναι το ίδιο καλός.
Μπορεί να λείπω αρκετό καιρό από τον Πύργο, ωστόσο δεν ξεχνάω ότι πέρασα πολύ όμορφα και γνώρισα καλούς ανθρώπους. Τότε είχε χαθεί το πρωτάθλημα, όμως όπως προανέφερα ένας προπονητής δεν έχει τον χρόνο με το μέρος του για να αποδώσει καρπούς η δουλεία που κάνει. Έφυγα χωρίς παράπονο από κανέναν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: