Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Πανηλειακός - Ρούβας 2-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Διαβάστε τις δηλώσεις των δυο προπονητών μετά τον αγώνα...



Σωτήρης Αντωνίου (προπονητής Πανηλειακού): "Μετά από αρκετο καιρό επιστρέψαμε στις νίκες, κάτι πολύ σημαντικό, τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά. Θέλαμε αυτό το αποτέλεσμα, είμαστε αρκετά καλύτεροι και το πήραμε δίκαια. Ξεπερνώντας και τις απουσίες αλλά και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τις πρόωρες αναγκαστικές αλλαγές. Όλοι οι παίκτες μας έδειξαν ψυχή και μετά από μια εβδομάδα, επιστρέψαμε στη θέση όπου ανήκουμε. Δηλαδή στην κορυφή. Κάποιοι μας θεώρησαν τελειωμένους μετά τις δυο εκτός έδρας ήττες και πίστεψαν ότι ...ξεφουσκώσαμε.
Είναι μεγάλο το βάρος και η πίεση της κορυφής, εμείς έχω ξαναπεί και ξαναλέω, είμαστε η καλύτερη ομάδα γι' αυτό δίκαια βρισκόμαστε τόσο καιρό εκεί, από την αρχή του πρωταθλήματος, αλλά και επανήλθαμε πάλι τόσο σύντομα σε αυτή τη θέση. Αποδείξαμε και πάλι ότι έχουμε αυτά τα στοιχεία και συνεχίζουμε με στόχο την πρώτη θέση και την άνοδο. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και πλέον θέλουμε τη νίκη και στο επόμενο ματς με τον Ηλυσιακό. Ενώ στον Πύργο, έχω επίσης ξαναπεί και ξαναλέω, δεν θα περάσει κανείς".

Γιάννης Ταουσιάνης (προπονητής Ρούβα): "Σε αυτό το ματς δεν δικαιολογήσαμε τη βαθμολογική θέση μας και το καλό σερί αποτελεσμάτων από το οποίο προερχόμαστε. Αμυνόμαστε από την αρχή κι όταν αυτό γίνεται συνέχεια, ειδικά εκτός έδρας και επί ενός δυνατού αντιπάλου, θα έρθει δυστυχώς και το γκολ. Δεν δικαιούμαστε κάτι περισσότερο στο σημερινό ματς, ο Πανηλειακός ήταν καλύτερος, κέρδισε δίκαια. Εμείς αφήνουμε πίσω αυτό το ματς και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε το καλύτερο στην υπόλοιπη διάρκεια του πρωταθλήματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: