Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - Ρούβας (Σήμερα στις 15:00!)

Τον Ρούβα Ηρακλείου Κρήτης αντιμετωπίζει σήμερα στις 15:00 ο Πανηλειακός μας στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου. Το παιχνίδι κρύβει πολλές παγίδες καθώς ο Ρούβας παρά το άσχημο ξεκίνημα που είχε στο πρωτάθλημα στις τελευταίες αγωνιστικές κάνει κυριολεκτικά πορεία πρωταθλητισμού παίρνοντας συνεχώς βαθμούς εντός και εκτός έδρας. 


Επίσης ο Πανηλειακός θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες με σίγουρους απόντες του τιμωρημένους Κολόκα, Βατσή και Κυριακίδη ενώ οι Θωνιάτης και Μανιάτης αν και τραυματισμένοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και τελευταία κυριολεκτικά στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή τους. Για τον Πανηλειακό υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα σε αυτόν τον αγώνα αφού οι δυο συνεχόμενες ήττες τον έφεραν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έτσι η νίκη είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. 

Η ομάδα μας σε αυτό τον δύσκολο αγώνα θα χρειαστεί για ακόμη μια φορά τον κόσμο της που θα της δώσει την ώθηση να πετύχει μια ακόμη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην άνοδο στην Β΄ Εθνική.

Στην αποστολή του Πανηλειακού συμπεριλαμβάνονται οι εξής 19: Θεοδωρακόπουλος, Καπετανάκης, Λόλας, Ακπαρίδης, Θωνιάτης, Κάλφας, Λώττας, Ταφαρλής, Μπράβος, Γ. Σωτηρόπουλος, Μανιάτης, Χιντζίδης, Μακρίδης, Αντωνίου, Τομαράς, Τσετιροκλής, Νικολόπουλος, Πλαστουργός, Βαλαώρας. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιαννόπουλος (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μήτρης (Λακωνίας), Γκριτζέπης (Αρκαδίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: