Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Π. Μυροφορίδης: "Είμαστε υποχρεωμένοι να κλείσουμε στόματα ...παπαγάλων"

Μήνυμα για τη συνέχεια, σε ότι αφορά τον Πανηλειακό, έστειλε με δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Παύλος Μυροφορίδης.Πεισμωμένος να επιστρέψει στις επιτυχίες, με αρχή το ματς της Κυριακής στον Πύργο κατά του Ρούβα (ώρα 3.00), ο Πανηλειακός συνεχίζει την προετοιμασία του με καθημερινές προπονήσεις (την Τετάρτη έγινε πρωινή, ενώ της Πέμπτης θα είναι μεσημεριανή).

Ήδη τρεις βέβαιοι απόντες είναι οι Κολόκας, Βατσής, Κυριακίδης (λόγω τιμωριών από κάρτες). Αλλά όποιοι κι αν αγωνιστούν έχουν μοναδικό στόχο τη νίκη και με τη βοήθεια του κόσμου της ομάδας, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα!

Στο μεταξύ, το "μήνυμα" για τη συνέχεια, σε ότι αφορά τον Πανηλειακό, έστειλε με δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Παύλος Μυροφορίδης. Ο οποίος, ως γνωστόν, έχει σημαντικό μερίδιο στη δημιουργία και τη λειτουργία της φετινής ομάδας, από το δικό του πόστο (ενώ βρίσκεται πάντα σε άμεση συνεργασία με το διοικητικό επικεφαλής Κώστα Ντάβαρη και τον προπονητή Σωτήρη Αντωνίου).
Σε συνέντευξη του στο iliaoikonomia.gr τόνισε τη σιγουριά για επιστροφή της ομάδας στις επιτυχίες, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι "ο Πανηλειακός θα δώσει πολλές απαντήσεις ακόμα, κι όποιος τον υποτιμήσει, κακό του κεφαλιού του":

 - Ως τώρα δεν είχατε μιλήσει, παρότι σας είχε ζητηθεί. Είχατε μείνει εκτός δημοσιότητας, προφανώς με δική σας επιλογή. Τώρα όμως κρίνετε ότι είναι ώρα να πείτε δημοσίως κάποια πράγματα;
 - "Ναι. Γιατί ακούγονται διάφορα πράγματα κι έκρινα σωστό να μιλήσω τώρα. Κι όχι στην εύκολη στιγμή, στις νίκες και στις επιτυχίες. Δε μου αρέσει η δημοσιότητα και δεν την επιδιώκω. Αυτή τη στιγμή όμως, που κάποιοι θεωρούν ότι ο Πανηλειακός ξεφούσκωσε, να είναι σίγουροι ότι ο Πανηλειακός είναι εκεί! Και κάποιοι θα τον βρουν μπροστά τους και πάλι! Γιατί ως τώρα, η πορεία της ομάδας μας, μπορεί να ήταν μια έκπληξη για όλους τους άλλους, για μας όμως ήταν απλά η δικαίωση των επιλογών μας. Αν νομίζει κάποιος ότι ο Πανηλειακός κέρδιζε ...κατά λάθος, να είναι σίγουρος ότι απλά κάναμε το αυτονόητο.
Θέλω να τονίσω ότι στο πρωτάθλημα μας, αυτό το "μίνι" πρωτάθλημα που συμμετέχουμε φέτος, έχω κουραστεί να ακούω ότι ο Πανηλειακός είναι η πιο καθαρή ομάδα, ότι είναι η μόνη που τηρεί το ευ αγωνίζεσθαι και το fair play στον εκάστοτε αντίπαλο της. Αισθάνομαι ότι με κοροιδεύουν όταν λένε τέτοια πράγματα κι ότι με προκαλούν, πάντα για δικούς τους λόγους, να πέσω στην παγίδα τους!
Από εκεί και πέρα, είμαστε μια ομάδα, με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα, αλλά και με τρεις κόκκινες κάρτες, όταν αποδεδειγμένα, από όλους είναι παραδεκτό ότι παίζουμε το καλύτερο και το πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο στη Γ' Εθνική κατηγορία. Είναι λίγο αντιφατικό όλο αυτό. Είμαστε υποχρεωμένοι όμως να κλείσουμε τα στόματα σε όλους αυτούς τους ...παπαγάλους!".


- Καταλαβαίνουμε ότι με αυτό το τελευταίο που λέτε, αναφέρεστε σε όποιους πιστεύουν ότι η ομάδα δεν έχει άλλη ..."βενζίνη στο ρεζερβουάρ", και ότι συνεχίζετε να βλέπετε μπροστά. Ποιά πιστεύεται ότι θα είναι η συνέχεια για τον Πανηλειακό, σε αυτή μάλιστα την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος;
 - "Διαθέτουμε το καλύτερο και το πιο ποιοτικό ρόστερ , με μικρό μέσο όρο ηλικίας, έναν νέο και πολύ καλό προπονητή, δείχνοντας πίστη σε αυτόν και στους ποδοσφαιριστές του, σε απόλυτο βαθμό, γιατί την έχουν κερδίσει με την αξία τους! Αυτό σημαίνει ότι δεν είμαστε ...αλεξιπτωτιστές στο χώρο! Κι όποιος μας υποτιμήσει, κακό του κεφαλιού του! Ο δεύτερος γύρος που μόλις ξεκίνησε, θα τελειώσει όπως κι ο πρώτος! Είμαι σίγουρος για την επιτυχία αυτής της ομάδας, γιατί είναι μια ομάδα, με όλη τη σημασία της λέξης, από τον πρόεδρο μέχρι και το φροντιστή, που διαθέτει νικητές!
Θέλω να ευχαριστήσω, γιατί είναι η πρώτη φορά που μιλάω δημοσίως και δεν το έχω κάνει τόσο καιρό, τον κ. Ντάβαρη που μου έδωσε την ευκαιρία, σε μένα όπως και στον κ. Αντωνίου, να δημιουργήσουμε μια ομάδα, όπως τη θέλαμε. Κι επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας, που είναι ο περισσότερος από όλες τις ομάδες σε αυτό το πρωτάθλημα, όπως αρμόζει σε αυτή την ιστορική ομάδα του Πανηλειακού.
Κλείνοντας, έτσι σαν υστερόγραφο, θέλω να πω ότι, ευτυχώς που υπάρχει και το ρεπό στο πρωτάθλημα, γιατί πάλι θα έβγαζε ο αντίπαλος μας ανακοίνωση ότι αδικείται από τη διαιτησία! Όπως άλλωστε γίνεται συνεχώς πριν από κάθε ένα, από τα τελευταία παιχνίδια μας! Αλλά αυτό φαίνεται, απ' όλο τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, ποιός δηλαδή αδικείται, που και πως!
Ευχαριστώ για την ευκαιρία που είχαμε να πούμε κάποια πράγματα.
Με εκτίμηση, Παύλος Μυροφορίδης"

Δεν υπάρχουν σχόλια: