Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

1200 χιλιόμετρα για σένα!!

1200 χιλιόμετρα για σένα! Χιλιόμετρα γράφω για σένα που αγαπώ!


Μέλη του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού, των Red Boys, του Athens Club καθώς και φοιτητές απο τον νομό Ηλείας που σπουδάζουν στην Κρήτη θα βρεθούν δίπλα στον Πανηλειακό διοργανώνοντας έτσι μία απο τις μεγαλύτερες σε απόσταση εκδρομές που έχουν γίνει απο φιλάθλους της ομάδας. 1200 χιλιόμετρα θα διανύσουν οι φίλαθλοι απο τον Πύργο οι οποίοι έχει κανονιστεί να αναχωρήσουν σήμερα το μεσημέρι για το λιμάνι του Πειραιά και απο εκεί με πλοίο για την πόλη των Χανίων! 

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση των φιλάθλων αναφέρει ότι μέλη του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού μαζί με μέλη του Paniliakos Athens club, διοργανώνουν εκδρομή για τα Χανιά, εκεί όπου θα βρεθούν μαζί και με κάποιους Ηλείους φοιτητές της Κρήτης. Ώστε για μια ακόμα φορά να σταθούν στο πλευρό της ομάδας, παρά τη μεγάλη απόσταση και το οικονομικό κόστος στην πολύ δύσκολη εποχή που διανύουμε!
Πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους υπάρχουν στις σχετικές σελίδες στο facebook καθώς επίσης και στα γραφεία του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού (Μπιζανίου 7, καθημερινά μετά τις 6.00 μ.μ.)! Η αναχώρηση τους θα γίνει το Σάββατο.


*** Για τους Πανηλειακούς που θα ταξιδέψουν να ενημερώσουμε ότι ο Α.Ο. Χανίων έχει έδρα το γήπεδο των περιβολίων και όχι το Εθνικό στάδιο που βρίσκεται εντός της πόλης.

Γήπεδο Περιβολίων
Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος...






Δεν υπάρχουν σχόλια: