Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Στην Κορύφη ξανά ο Πανηλειακός!!

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Πανηλειακός νικώντας τον Ρούβα 2-0 σε έναν πολύ πιο δύσκολο αγώνα από ότι δείχνει το τελικό σκορ.













Μόλις μια εβδομάδα έμεινε μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας ο Πανηλειακός ο οποίος παίζοντας ψυχωμένα αλλά και ουσιαστικά (κυρίως στο δεύτερο μέρος) νίκησε 2-0 τον αξιόμαχο Ρούβα και σε συνδυασμό με την ήττα του Απόλλωνα από την Καλαμάτα, πέρασε και πάλι πρώτος σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος (την αμέσως επόμενη αγωνιστική, την Τετάρτη 28/3 ο Απόλλων έχει και ρεπό ενώ ο Πανηλειακός αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Ηλυσιακό).

Κι όπως τόνισε κι ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου στις δηλώσεις μετά το ματς "Είναι μεγάλο το βάρος και η πίεση της κορυφής, εμείς έχω ξαναπεί και ξαναλέω, είμαστε η καλύτερη ομάδα γι' αυτό δίκαια βρισκόμαστε τόσο καιρό εκεί, από την αρχή του πρωταθλήματος, αλλά και επανήλθαμε πάλι τόσο σύντομα σε αυτή τη θέση" (Αναλυτικά οι δηλώσεις σε άλλο θέμα).

Σε ότι αφορά τον αγώνα, που παρακολούθησαν περίπου 600 φίλαθλοι το πρώτο μέρος ήταν μέτριο με τον Πανηλειακό που είχε και απουσίες, να βλέπει τα προβλήματα να μεγαλώνουν με την πρόωρη αποχώρηση λόγω τραυματισμών, του Μανιάτη και του Ταφαρλή. Πολύ καλός στο ντεμπούτο του ο νεαρός γκολκήπερ Παναγιώτης Λόλας, ενώ θετική ήταν και η παρουσία, για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα του επίσης νεαρού Βαγγέλη Βαλαώρα.

Αξιοζήλευτοι αν και λιγότεροι του αναμενόμενου οι οργανωμένοι του Πανηλειακού οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να ενθαρρύνουν την ομάδα μας καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα! (οοεε..Πυργό ολέ ολέ...Είσαι αρρώστια Πανηλειακέ - Πρωτάθλημα εμείς θα πάρουμε)

Φάσεις - Γκολ

* 14' : Στη θέση του τραυματία Μανιάτη (τράβηγμα) ο Αντωνίου, πρώτη αλλαγή για Πανηλειακό.
* 15' Μακρινό δυνατό σουτ Λώττα άουτ.
* 20' : Πέναλτι ζήτησε ο Πανηλειακός σε χέρι αμυντικού μετά από σέντρα του Λώττα, σωστά όμως ο πολύ καλός διαιτητής Γιαννόπουλος (Αρκαδίιας) έδειξε να συνεχιστεί το μαυς αφού ήταν ακούσιο.
* 25' : Δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για Πανηλειακό. Στη θέση του Ταφαρλή (διάστρεμμα) ο Κάλφας.
* 31': Προσπάθεια του Ταχματζίδη και γωνιακό σουτ, ο Λόλας απογειώθηκε στο αριστερό "Γ' και έδιωξε σε κόρνερ.
* 40' : Πολύ ωραίο πλασαριστό διαγώνιο σουτ του Μακρίδη έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Χριστοδουλάκης.
* 45'+1: Σέντρα του Κάλφα από δεξιά, μονοκόματο αριστερό διαγώνιο σουτ του Χιντζίδη λίγο άουτ.
* 45+2 : Σουτ Μακρίδη από το ύψος της περιοχής απέκρουσε σε κόρνερ ο Χριστοδουλάκης.
* 48': Κεφαλιά Αντωνάκη διώχνει σε πρώτο χρόνο ο Λόλας, και με τα πόδια στη συνέχεια σε κόρνερ στη δεύτερη προσπάθεια που έκανε ο παίκτης των φιλοξενούμενων.
* 51' Πάσα του Λώττα στον Μπράβο που με δυνατό και "ζυγισμένο" γωνιακό σουτ έξω από την περιοχή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Χριστοδουλάκη, 1-0.
* 56': Τετ α τετ Βαλαώρα με τον Χριστοδουλάκη που αποκρούει εντυπωσιακά.
* 57' : Ο Βαλαώρας κερδίζει πέναλτι από τον Ανυφαντάκη και ο Θωνιάτης εύστοχος γράφει το 2-0.
* 84' : Δυνατό σουτ του Λώττα από 25 μέτρα απογειώθηκε ο Χριστοδουλάκης στο δεξί του "Γ'" και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Πανηλειακός: Λόλας, Ακπαρίδης, Χιντζίδης, Μανιάτης (14' λ.τρ. Αντωνίου), Θωνιάτης, Λώττας, Βαλαώρας, Μπράβος, Μακρίδης, Τομαράς (69' Τσετιροκλής), Ταφαρλής (25' λ.τρ. Κάλφας).

Ρούβας: Χριστοδουλάκης, Παπαχρήστος, Ανυφαντάκης, Πατέλης (64' Σεντεμέντες), Γιανναδάκης, Κορδονούρης, Πουλάκης (70' Νύχταρης), Ταχματζίδης, Αντωνάκης, Φουκαράκης (60' Δεληθωμαίδης), Ρουμπάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: