Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Εκτός οι Κολόκας, Αντωνίου...Μέσα ο Κάλφας! (Δηλώσεις Αντωνίου)

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Γιάννης Κολόκας και Γιώργος Αντωνίου, ενώ αντίθετα ο Ματθαίος Θωνιάτης αν και με ίωση ακολούθησε την αποστολή. Επίσης για πρώτη φορά μετά από 2 μήνες στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Νίκος Κάλφας!








Ο Ποδοσφαιριστής του Πανηλειακού είχε αποχωρήσει με άδεια τέλη Δεκεμβρίου και από τότε δεν ξαναεμφανίστηκε! Δεν έφτανε αυτό και η ομάδα μας ξαναέμαθε νέα του όταν ο συγκεκριμένος παίχτης κατέθεσε προσφυγή, η οποία όμως απορρίφθηκε και έτσι πριν 20 μέρες ο Κάλφας γύρισε και συμμετέχει από τότε κανονικά στις προπονήσεις του Πανηλειακού.

18 παίχτες συμπεριέλαβε στην αποστολή η οποία αναχώρησε χθες το μεσημέρι για την Κρήτη ο προπονητής του Πανηλειακού Σωτήρης Αντωνίου για τον αυριανό αγώνα της ομάδας μας με τον Α.Ο. Χανίων.

Συγκεκριμένα οι 18 της αποστολής είναι: Θεοδωρακόπουλος, Καπετανάκης, Ακπαρίδης, Βατσής, Θωνιάτης, Κυριακίδης, Λώττας, Ταφαρλής, Μπράβος, Γ. Σωτηρόπουλος, Μανιάτης, Χιντζίδης, Μακρίδης, Τσετιροκλής, Νικολόπουλος, Πλαστουργός, Βαλαώρας, Κάλφας.

Δηλώσεις Αντωνίου
Ο προπονητής μας Σωτήρης Αντωνίου μίλησε για τον κρίσιμο αγώνα με τα Χανιά και είπε: "Θεωρώ ότι προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για τις ανάγκες ενός ακόμα δύσκολου αγώνα.
Έχουμε αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα, με έναν εξαίρετο προπονητή, και που αδικείται από τη βαθμολογική θέση της.
Έχουμε πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα και πιστεύω ότι αυτό θα το δείξουμε και στο γήπεδο.
Θέλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, όπως πάντα θέλουμε να κάνουμε σε κάθε αγώνα μας, είτε εντός, είτε εκτός έδρας, και αυτό θα είναι το κλειδί για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια: